Σάββατο, 20/04/2024 | 09:13

Με 8 στα 8 Πρώτη η Φ.Ε.Α. Πρέβεζας, στο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας αντισφαίρισης

1032 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/01/2019, 12:16 πμ | 0 σχόλια

 

Πρωταθλητές  χειμώνα λοιπόν !!!

Το τέλος του πρώτου γύρου μας βρήκε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος  ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΟΕΠΑ που για πρώτη χρονιά συμμετέχουμε.

Στην επιτραπέζια αντισφαίριση χρειάζονται 3 παίχτες για να μπορέσει μια ομάδα να αγωνιστεί .

Mε τις μεταγραφές που γίνανε το καλοκαίρι καταφέραμε να βρισκόμαστε μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία στα μέσα τις περιόδου , πράγμα που δείχνει ότι είναι βέβαιο ότι θα ανέβουμε στη επόμενη κατηγορία που είναι η Β Eθνική της περιφέρειας που συμμετέχουμε και έχουμε και πολλές πιθανότητες να βγούμε και πρωταθλητές!!

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που αποτελείται από τους  Κώστα Δημητρακόπουλο _ αρχηγός , Νίκο Δούη , Γιάννη Διγενάκης, Παναγίωτη Στεργίοπουλος, Δημοσθένη Ρέμπελο.

Η δεύτερη ομάδα των ΦΕΑ ΠΡΕΒΕΖΑς που απαρτίζεται από τους Μπέκα Γεώργιο, Parjon Hamit , Μήτσιου Μάριο , Σμπόνια Κωνσταντίνο , Τζαβάρα Ανδρέα , Δευτεραίο Σπύρο, Καρμανιώλα Σπύρο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ΗΠΕΙΡΟΥ – ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΠΟΦΕΠΑ που συμμετέχει .

Επίσης αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να έχουμε και για την υπόλοιπη χρονιά , μηδενική συμμετοχή σε οικονομικές υποχρεώσεις παιδιά ηλικίας από Τετάρτη Δημοτικού έως Τρίτη Λυκείου( για τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις της παιδικής ομάδας ) .

Οι μεγάλοι συνεχίζουν να έχουν συμμετοχή 2€/προπόνηση ( για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ) .

Πρόγραμμα  προπονήσεων _ A ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ _από τις 19,00

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : Μπέκας Γεώργιος_ 6942990574

Τζαβάρας Ανδρέας_ 6933183022

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ενημέρωση για τις μικρές ηλικίες :

Το αθλητικό σωματείο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  Πρέβεζας έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει με αθλητές και κάτω των 18 ετών  σε πανελλήνια πρωταθλήματα .Τα πρωταθλήματα – τουρνουά αυτά γίνονται στο πανελλήνιο και μπορεί κάποιος/α αθλήτρια  να πάρει μέρος έστω και για μία φορά / αγωνιστική σεζόν , οποιαδήποτε ημερομηνία , αρκεί να έχει βγάλει αγωνιστικό δελτίο . Οι προπονήσεις γίνονται στο Α Γυμνάσιο Πρέβεζας και είναι δωρεάν για παιδιά από Τετάρτη Δημοτικού εώς Τρίτη Λυκείου . Τα μόρια που παίρνουν οι μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις σε περίπτωση διάκρισης  , είναι τόσα όσα και στα άλλα αθλήματα ( απλώς εδώ υπάρχει και μικρότερος ανταγωνισμός λόγω συμμετοχών ) . Ενδεικτικά ( παρακάτω ) αναφέρουμε το φετινό πρόγραμμα αναπτυξιακών πρωταθλημάτων προς ενημέρωση .

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018 – 2019

 

29-Σεπ 30-Σεπ 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ.Α.Σ.Ε.

13-Οκτ 14-Οκτ 2 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗ

10-Νοε 11-Νοε 3 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΡΟΙΑ

24-Νοε 25-Νοε 4 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΑ

15-Δεκ 16-Δεκ 5 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΤΡΑ

12-Ιαν 13-Ιαν 6 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ

9-Μαρ 10-Μαρ 9 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΙΝΔ0Σ

30-Μαρ 31-Μαρ 10 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

13-Απρ 14-Απρ 11 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΡΒΕΝΙ

11-Μαϊ 12-Μαϊ 12 ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ XIOΣ

Σημαντική είναι η πορεία του Πρεβεζάνικου Πιγκ Πογκ στο πρωτάθλημα. Και στο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας αντισφαίρισης, η Πρεβεζάνικη ομάδα, απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους, έχει 8 νίκες σε 8 αγώνες και έχει πιάσει κορυφή. Το πιο  πιθανό είναι η κατηγορία να θύμισε τυπική διαδικασία για να κατακτήσει την πρωτιά η Φ.Ε.Α. Πρέβεζας.

Αξιοσημείωτο ότι  τα καταφέρνει απέναντι σε τρεις ομάδες της Πάτρας που συμμετέχουν επίσης μαζί με τη Φ.Ε. Α. Πρέβεζας στο Α΄τοπικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας αντισφαίρισης Πελοποννήσου Ανδρών και Δυτικής Ελλάδας Ε.Φ.Ο. ΕΠ.Α. Και η αλήθεια είναι ότι η Πάτρα έχει αξιοσημείωτη παράδοση στο PING PONG. Συγχαρητήρια στους συντελεστές, συγχαρητήρια στον κόσμο που δίνει πνοή  στο συγκεκριμένο άθλημα στην περιοχή μας! Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και εις… ανώτερα! Είναι ικανότητα να μπορέσει να συγκροτηθεί τέτοια ομάδα, σε ένα άθλημα που η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε στην Πρέβεζα, δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο στην ευρύτερη περιοχή μας .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα