Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:17

Δήμος Ζηρού : Μόνο ηλεκτρονικά & μέσω του Κέντρου Κοινότητας αιτήσεις για χορήγηση προνοιακών αναπηρικών παροχών (επιδομάτων)

952 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/01/2019, 2:49 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

Σχετικά με τη χορήγηση προνοιακών αναπηρικών παροχών το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ζηρού, ενημερώνει ότι, σύμφωνα με έγγραφο του Διοικητή ΟΠΕΚΑ (αρ. 09-4585 – 25-1-2019) από την 1-1-2019 οι αιτήσεις για τη χορήγηση προνοιακών αναπηρικών παροχών σε χρήμα (επιδομάτων), σε άτομα με αναπηρία, υποβάλλονται, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους των Κέντρων Κοινότητας του Δήμου ή του ΟΠΕΚΑ. Η ενημέρωση αφορά άτομα με αναπηρία, δικαιούχους των προνοιακών παροχών, που αιτούνται παράταση χορήγησης λόγω λήξης της γνωμάτευσης της υγειονομικής επιτροπής καθώς και δικαιούχους του διατροφικού επιδόματος, νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένους.

Κατά συνέπεια, παρακαλούνται τα άτομα με αναπηρία, που επιθυμούν να υποβάλλουν για πρώτη φορά αίτηση για χορήγηση προνοιακής αναπηρικής παροχής ή για παράταση προνοιακής παροχής, καθώς και τα άτομα που επιθυμούν τη χορήγηση διατροφικού επιδόματος, να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ζηρού, το οποίο στεγάζεται στην περιοχή Εργατικές Εστίες Θεσπρωτικού, για να υποβάλλουν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2683 0 32919

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα