Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:27

Δήμος Ζηρού : Υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση 10 παιδικών χαρών του Δήμου

872 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/12/2018, 4:33 μμ | 0 σχόλια

 

 

Υπεγράφη σήμερα (Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου) στο Δημαρχείο του Δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα η σύμβαση για το έργο: “Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ζηρού”. Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Καλαντζής με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Το έργο αφορά την αναβάθμιση δέκα παιδικών χαρών του Δήμου. Ειδικότερα περιλαμβάνει την προμήθεια και τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού σε όργανα, φωτισμό και δάπεδα των παιδικών χαρών Φιλιππιάδας, Άσσου, Ζερβού, Κερασώνα, Νέας Κερασούντας, Νικολιτσίου, Παναγιάς, Ριζοβουνίου και Τύργιας.

Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών και έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους τέσσερις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

“Η δέσμευση της δημοτικής αρχής να έχει κάθε Τ.Κ. του Δήμου μας μία ασφαλή και πιστοποιημένη Παιδική χαρά, υλοποιείται μέσα από την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου αλλά και με τις παρεμβάσεις σε παιδικές χαρές που ήδη έχουν ολοκληρωθεί. Συνεχίζουμε στην κατεύθυνση της ανακατασκευής και αναβάθμισης όλων των παιδικών χαρών του Δήμου μας”, τόνισε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα