Τρίτη, 02/03/2021 | 00:41

Ανήθικη προσπάθεια στοχοποίησης : Εμπλέκουν τον πολιτιστικό σύλλογο»Πρέβεζα» σε ανώνυμες καταγγελίες επαγγελματιών

408 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/12/2018, 5:49 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Τον τελευταίο καιρό ελάχιστοι ανέντιμοι και θρασύδειλοι συμπολίτες μας έχουν επιδοθεί σε μια ανήθικη προσπάθεια στοχοποίησης και εμπλοκής του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ> και του Προέδρου του Κώστα Λογοθέτη , σε ανώνυμες καταγγελίες εις βάρος επαγγελματιών της πόλης μας.

Επειδή η ανοχή και η σιωπή απέναντι σε τέτοια φαινόμενα ,ακόμη και αν αυτά εκκολάπτονται στο δύσοσμο περιβάλλον των υπονόμων της τοπικής μας κοινωνίας, θεωρούνται από τα δίποδα τρωκτικά που ευδοκιμούν στο παραπάνω χώρο , ως αδυναμία και συνενοχή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κάνει γνωστά στους συμπολίτες του τα εξής:

  • Ο Σύλλογος μας ουδέποτε έκανε και ούτε πρόκειται ποτέ να κάνει καταγγελία εις βάρος συμπολιτών του.
  • Όλα τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο  συζητιούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο, οι συνεδριάσεις του οποίου είναι ανοικτές  στον καθένα και οι αποφάσεις του καταγράφονται στα πρακτικά, υπογράφονται και αυτές και μόνο αυτές  υλοποιούνται.
  • Ο Σύλλογος μας όταν απευθύνεται σε  θεσμούς , υπηρεσίες, πολίτες κ.λ.π. το κάνει πάντα εγγράφως, με ονοματεπώνυμα, υπογραφές και σφραγίδες, γιατί έτσι επιτάσσει η συνείδηση, η προσωπική ευθύνη και οι αρχές των μελών του Δ.Σ. , αλλά και η δεοντολογία της λειτουργίας του.

 

Αυτονόητο ότι ο καθένας έχει την δυνατότητα να πληροφορηθεί τις θέσεις και τις ενέργειες  του Συλλόγου, ζητώντας ένα αντίγραφο του εγγράφου που τον ενδιαφέρει και να μην αναζητά την <αλήθεια> από τα βρώμικα στόματα όσων υπηρετούν , με τον ύπουλο αυτό τρόπο, την πόλη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος <ΠΡΕΒΕΖΑ> με τα μέλη του , τα οποία συνεχώς αυξάνουν και τα εκάστοτε Διοικητικά του Συμβούλια, θα ΥΠΗΡΕΤΕΊ πάντα τους καταστατικούς σκοπούς του καθώς και τις ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ μιας υγιούς κοινωνία , με ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ,με ΤΌΛΜΗ, με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ,με ΓΟΝΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ και θα είναι συνεχώς απέναντι στις <σκιές> οποιουδήποτε μεγέθους, που κυκλοφορούν στα <υπόγεια> της κοινωνίας μας και που δυστυχώς η άρρωστη νοημοσύνη τους , δεν τους επιτρέπει να κατανοήσουν το μέγεθος της επικινδυνότητας , τέτοιων άθλιων μεθοδεύσεων.

 

Το  Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ>                        

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα