Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:13

Οδηγίες προς Ναυτιλλόμενους….. Υποψηφίους Δημάρχους Πρέβεζας- Του Φίλιππα Ξέρα

924 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/11/2018, 5:37 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Τα παρακάτω είναι προσωπικές μου απόψεις και καμία σχέση έχουν με κόμματα η παρατάξεις καθώς επίσης και με πρόσωπα της επικαιρότητας.

 

Μετά την ψήφιση του νέου νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση άρχισε ουσιαστικά ( για ορισμένους ) η προεκλογική περίοδος όπου πολλά θα ακούσουμε αλλά λιγότερα και πάλι θα δούμε στην πορεία να γίνονται.

Είναι στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα να αρέσκετε σε μεγαλοστομίες έστω και αν στο τέλος δεν πραγματοποιηθούν…..εξάλλου τι ενδιαφέρον θα έχουμε να βρίζουμε ξανά και ξανά αυτούς που οι ίδιοι ψηφίσαμε…?????

Άρχισε λοιπόν και στην πόλη μας το γαϊτανάκι των υποψήφιων Δημάρχων λες και το πρωταρχικό ζητούμενο για την πρόοδο της πόλης μας είναι ο Δήμαρχος και όχι οι ομάδα των δημοτικών συμβούλων που θα κληθεί να τρέξει προγράμματα και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ανάπτυξη της Πρέβεζας.

Θα μου πείτε ναι ο υποψήφιος Δήμαρχος προτείνει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  και εμείς καλούμαστε να τους επιλέξουμε.

Εδώ στην Πρέβεζα λοιπόν το ενδιαφέρον μας εστιάζετε περισσότερο στους υποψήφιους Δημάρχους παρά στο επιτελείο που θα έχει ο κάθε υποψήφιος.

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμία ολοκληρωμένη πρόταση για τις εκλογές παρά μόνο φανερές η υπόγειες διεργασίες που διαρρέουν στα ΜΜΕ οι εκάστοτε ενδιαφερόμενοι.

Το ζητούμενο αγαπητοί συμπολίτες για την πόλη μας δεν είναι τα Πολιτικά κόμματα (αυτά ξέρουν πολύ καλά να κάνουν την δουλειά τους…..εξάλλου οι δουλειά τους αυτή είναι )….το ζητούμενο για την Πρέβεζα είναι να κάνουμε ΟΛΟΙ την υπέρβαση μας και να συνταχθούμε με συνδημότες μας οι οποίοι μπορούν μέσα από την εμπειρία τους να βγάλουν αυτή την πόλη από το τέλμα.

Καταλαβαίνω ότι το έργο του εκάστοτε Δημάρχου κρίνετε στις εκλογές και είναι θεμιτό ο νυν Δήμαρχος να θέσει και πάλι στην κρίση μας αν πρέπει να συνεχίσει να είναι Δήμαρχος ….. είναι κατά την άποψη μου δικαίωμα του άσχετα από τις διαφορετικές φωνές που ακούγονται.

Το θέμα όμως δεν είναι ο νυν Δήμαρχος αλλά η ομάδα των ατόμων που θα αποτελεί το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο….!!!!!!

Ας ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους οι παλαιότεροι και οι καρεκλοκενταυροι μπας και δούμε μια άλλη σύγχρονη πόλη.

Ας σταματήσουν ορισμένοι να κοιμούνται αγκαλιά με την καρέκλα…..δεν είναι ότι καλύτερο γι αυτούς…..ας δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να διαχειριστούν την τύχη της πόλης που μεγάλωσαν για ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει φιλοδοξίες αλλά να ξέρουν και μέχρι που μπορεί να φτάσουν……διότι ορισμένοι θέλουν να είναι Υπ.Δημαρχοι όταν δεν φτάνουν τα κουκιά τους ούτε για να βγουν Δημοτικοί σύμβουλοι.

Τέλος θεωρώ προσβολή μνήμης όλων των Πρεβεζανων δηλώσεις πρώην αυτόδιοικητικών ότι ενδιαφέρονται να μας ξανά σώσουν.

 

Φίλιππος Ξέρας

Πρέβεζα 21/11/2018

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα