Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:35

Επιμελητήριο Πρέβεζας : Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρήσεων σε επίσκεψη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

862 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/11/2018, 12:05 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του, που δραστηριοποιούνται στο τομέα της καινοτομίας, ότι η Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής οργανώνει ενημερωτική επίσκεψη στις κεντρικές υπηρεσίες αυτής, στις Βρυξέλλες που θα πραγματοποιηθεί στις 24.01.2019.

Η θεματική αυτή αποστολή αποτελεί μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες να παρακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις από Ευρωπαίους αξιωματούχους στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τις Ευρωπαϊκές δράσεις για την καινοτομία, την πρόσβαση σε χρηματοδοτικά προγράμματα, το πρόγραμμα ERASMUS για νέους επιχειρηματίες, την πρόσβαση στις αγορές της Ε.Ε. και τρίτες χώρες, το πρόγραμμα Horizon 2020 κλπ., καθώς επίσης και να διεξάγουν χρήσιμες και διαδραστικές συζητήσεις.

Βασική προϋπόθεση αποτελεί αφενός η συμμετοχή για πρώτη φορά σε τέτοια ενημερωτική επίσκεψη και αφετέρου η γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλύπτει απευθείας τη διαμονή στο ξενοδοχείο (23-24.01.2019) και το γεύμα στις 24.01.2019. Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων θα καλυφθεί από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στον Επιμελητήριο Πρέβεζας το αργότερο μέχρι της 19.11.2018. Συγκεκριμένα για κάθε εταιρεία πρέπει να αποσταλούν (με λατινικούς χαρακτήρες στο email: info@prevezachamber.gr), τα κάτωθι:

  • Representative’s Family Name/ First Name (one person per company)
  • Name of company/organisation &profile (website) &Position
  • Mobile phone & E-mail.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα