Πέμπτη, 25/04/2024 | 04:22

Δήμος Πάργας : Ο Βασίλης Κατσούκης αναρωτιέται στο Νεκρομαντείο .. Ποιες οι γραμματικές του γνώσεις;

1069 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/11/2018, 10:18 μμ | 0 σχόλια

 

 

Άλλη μια περιήγηση είχε στο πρόγραμμά του ο Βασίλης Κατσούκης, που φέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πάργας σχολιάζοντας ως εξής :

Είμαι #μόνο_εγώ που αναρωτιέμαι ότι ο τόπος μας, η ιδιαίτερη πατρίδα μας, ο Δήμος μας έχει ένα τεράστιο πολιτιστικό πλούτο, μια μοναδική ιστορία παγκόσμιου βεληνεκούς, που δ ε ν καταφέραμε ποτέ να αξιοποιήσουμε ως τώρα και να αναδείξουμε όπως πραγματικά μας αξίζει;;; Βέβαια πρόσφατα πάλι από το Νεκρομαντείο  ο κ. Κατσούκης είχε σχολιάσει :

Καλημέρα και καλή Εβδομάδα
σε Όλες και Όλους σας!

Τα αληθινά πράγματα της ζωής,
δ ε ν τα σπουδάζουμε, δ ε ν τα μαθαίνουμε,
απλά τα συναντάμε..

Ο Καθένας έχει τις απόψεις του βέβαια, αλλά αν είναι να συναντάμε μόνο τα αληθινά πράγματα της ζωής, αλλά να μη μάθουμε, να μη σπουδάσουμε, τι αξία θα είχε να τα αντιληφθούμε σε όλο τους το μεγαλείο; Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνουμε ο καθένας έχει τις απόψεις του, περί μάθησης, περί σπουδών. Για έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης που επιθυμεί να διεκδικήσει τον δήμο Πάργας (εάν επιθυμεί) θα περιμέναμε να προτρέπει να μαθαίνει και να σπουδάζει ο κόσμος, για να ανοίγουν τα μυαλά των πολιτών. Αλήθεια μπορεί κάποιος να μας πει τις γραμματικές γνώσεις του κ. Κατσούκη; Είναι απόφοιτος κάποιας σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης; Δευτεροβάθμιας έστω; Έχει τελειώσει Λύκειο; Γυμνάσιο;

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα