Τετάρτη, 24/04/2024 | 17:20

Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ : Με επιτυχίες κλείνει η χρονιά, με καλούς οιωνούς ξεκινά η επόμενη…

1643 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/11/2018, 5:43 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με επιτυχίες θα κλείσει η χρονιά για τον Αθλητικό σύλλογο “ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ” του TAE KWON DO, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις. Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος του συλλόγου Λεοπούλου Μαίρη ξεκίνησε την πορεία της μετά από τον τραυματισμό της στο γόνατο, συμμετέχοντας στα βαθμολογημένα παγκόσμια προολυμπιακά τουρνουά ενόψει της Ολυμπιάδας του Τόκυο.

 

Συμμετείχε συγκεκριμένα στα τουρνουά του αθλήματος που έγιναν σε Αθήνα, Λουξεμβούργο, Πολωνία, Αθήνα και Ρουμανία, κατέκτησε την 5η θέση σε Αθήνα -Ρουμανία και ανέβηκε πολλές θέσεις στο παγκόσμιο RANKING. Στόχος της το πλασάρισμα σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, ούτως ώστε να καλύψει τη δίχρονη αποχή της από τους αγώνες. Επόμενος στόχος το εισιτήριο για το Πανευρωπιαϊκό. Με πολύ κόπο και δουλειά στα επόμενα παγκόσμια μίτινγκ σε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, που ξεκινά τον Φεβορυάριο σε Κύπρο-Τουρκία-Αίγυπτο-Θεσσαλονίκη και Μάρτιο και Απρίλιο σε Ολλανδία -Βέλγιο-Γερμανία-Βουλγαρία-Αυστρία, θα συνεχιστεί η προσπάθεια για μια μεγάλη διάκριση.

 

Η υπόλοιπη αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Πρέβεζας, συμμετείχε στο Πανελλήνιο κύπελλο 14-15 Νοεμβρίου στην Αθήνα, με 9 αθλητές. Γκίζας Νίκος, Δημόπουλος Θωμάς, Δημακοπούλου Κατερίνα,  Κουτρούμπα Κατερίνα, Καμπέρη Ελένη, καμπέρη Παναγιώτα, Κύργιος Παντελής, Μικρούλη Ελένη, Ντούσκος λάζαρος, πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις αν δούμε και το επίπεδο των αθλητών που έλαβαν μέρος. κατέκτησαν δύο μετάλλια ένα Χρυσό με τον Λάζαρο Ντούσκο στην κατηγορία Παίδων κι ένα Χάλκινο μετάλλιο με τη Δημακοπούλου Κατερίνα στην κατηγορία Κορασίδων. Ο σύλλογος θα συμμετέχει και στο HEREVA OPEN στη Σόφια 1-2 Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Πρέβεζας έχει εξασφαλίσει μια αρχή από αγωνιστικά και τεχνικά σεμινάρια με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και πολύ μεγάλο αθλητή Μιχάλη μουρούτσο στις 19 Ιανουαρίου. Εκεί ο σύλλογος θα έχει την τιμή να διδάξει ο Χρυσός Ολυμπιονίκης όλους τους αθλητές του συλλόγου σε ένα πολύ όμορφο αθλητικό διήμερο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα