Σάββατο, 20/04/2024 | 11:57

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ

1050 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/10/2018, 5:02 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Πρέβεζα, 25.10.18

Από: 1. Σωματείο Λιμενεργατών Πρέβεζας 2. Μεταφορικός Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών Δ.Χ.Φ. Αυτοκινήτων Ν. Πρέβεζας «ΝΙΚΟΠΟΛΗ» ΣΥΝ Π.Ε. 3. Μεταφορικός Συνεταιρισμός Δ.Χ.Φ. Αυτοκινήτων Φιλιππιάδας & Πρέβεζας Συν.

Π.Ε.

  1. Βασίλειο Σαρδελή – Ναυτικό Πράκτορα

Προς: ΤΡΙΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ε.Π.Ε. Κοιν: Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας Κοιν: Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

Κύριες/οι,

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερωθήκαμε για την υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης της παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Τεχνικός Σύμβουλος για την τροποποίηση του Προγραμματικού Σχεδίου (Master Plan) Λιμένα Πρέβεζας» στις 11.10.18 μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κου Ευάγγελου Συγκούνα και του κου Νικόλαου Παναγόπουλου, νόμιμου κοινού εκπροσώπου της ένωσης οικονομικών φορέων «Τρίτων Σύμβουλοι Μηχανικοί Ε.Π.Ε.».

Ως επαγγελματίες του εμπορικού λιμένα Πρέβεζας, και με το θάρρος λόγω προηγούμενης αλληλογραφίας μας όταν ετοιμάζατε την πρότασή σας για τον διαγωνισμό, πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για το γεγονός ότι πετύχατε στο διαγωνισμό και επιλέχθηκε η εταιρεία σας για να φέρει σε πέρας την τροποποίηση του Master Plan του λιμανιού.

ER

Επιπλέον, βασικός λόγος της συγκεκριμένης επιστολής, είναι να επισημάνουμε την αναγκαιότητα να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από αυτή τη μελέτη τροποποίησης. Και όχι να καταλήξει, μια μελέτη, που δεν πιάνει το στόχο της, που δεν καταφέρνει να θέσει ως βασικό στόχο την άμεση και ουσιαστική ανάπτυξη της λειτουργίας του εμπορικού λιμανιού της Πρέβεζας, του μεγαλύτερου σε κίνηση εμπορικού λιμανιού της Δυτικής Ελλάδος. Εν ολίγοις, δεν θέλουμε να δούμε μια μελέτη, που θα χρειάζεται εκ νέου τροποποίηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το αρχικό Master Plan του Λιμένα Πρέβεζας, που δημιούργησε κυρίως σύγχυση όσον αφορά την ανάπτυξη του εμπορικού λιμένα. Το αποτέλεσμα ήταν το 2018, ο εμπορικός λιμένας να έχει μείνει μόνο με μία εν χρήσει προβλήτα (Νότια) και να μην έχει γίνει το απειροελάχιστο έργο.

Αναμένουμε από το Προεδρείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας να συμφωνήσει με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας, ώστε η εξέλιξη της μελέτης τροποποίησης του Master Plan του εμπορικού λιμένα Πρέβεζας, να παρακολουθείται από τους εκπροσώπους μας. Ελπίζουμε να είναι πλήρως κατανοητό ότι η γνώση των

επαγγελματιών του εμπορικού λιμένα είναι το βασικότερο στοιχείο, πάνω στο οποίο θα βασιστεί η δουλειά σας. Χωρίς τη γνώμη μας, χωρίς την καθοδήγησή μας, απλά θα χαθεί χρόνος. Δεν θέλουμε μια μελέτη, που θα παλεύουμε άλλα πέντε και δέκα χρόνια να την τροποποιήσουμε. Θέλουμε μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη μελέτη, που με το που βρεθούν οι πόροι να προχωρήσει η άμεση πραγμάτωσή της.

Αναμένουμε να κρατήσετε το προσδοκώμενο υψηλό επαγγελματικό σας επίπεδο στην εργασία σας για την τροποποίηση του Master Plan του εμπορικού λιμανιού της Πρέβεζας. Και να σεβαστείτε, αλλά και να βασιστείτε στη γνώση των επαγγελματιών του εμπορικού λιμένα και να τη χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως άλλωστε ήμασταν και οι πρώτοι, που επικοινωνήσατε για να πάρετε σαφή και ακριβή στοιχεία για τη δημιουργία της πρότασής σας στο διαγωνισμό.

Η πόλη έχει ανάγκη ένα ανανεωμένο, εξελιγμένο εμπορικό λιμάνι. Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία σας έχει τη δυνατότητα να βάλει το θεμέλιο λίθο. Εμείς ζητάμε να το κάνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και κυρίως με τα σωστά εφόδια, τη γνώση και την εμπειρία των επαγγελματιών του εμπορικού λιμένα.

Με εκτίμηση,

| ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ Δ.Χ.Φ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

«ΝΙΚΟΠΟΛΗ» ΣΥΝ. Π.Ε. Λ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α87, ΠΡΕΒΕΖΑ Τ.Κ. 48100

ΤΗΛ./FAX: 2682021 20 * ΑΦΜ: 0992329B6 ΕΧΟΥ: ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΕΘ 84ΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΑ ΟΣ

Δ.Χ.. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ /αφίεΒΕΖΑΣ ΣΥΝ. ΠΕ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα