Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:54

Σχολιάζοντας τη περιοδεία και συγκέντρωση Μητσοτάκη και το… Μπαλκόνι της ΝΟΔΕ, που δείχνει το “αύριο” στο Ν. Πρέβεζας

930 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/10/2018, 6:21 μμ | 0 σχόλια

 

Οι “άνθρωποι -κλειδιά¨  για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση 

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και στην Πρέβεζα, μαζί με την Άρτα, έλαβε χώρα η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε ότι αφορά την Πρέβεζα έγινε εξαιρετική δουλειά στο οργανωτικό κομμάτι από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Τζίμα και σε ότι αφορά την κινητοποίηση έγινε εξαιρετική δουλειά (δεκάδες χιλιάδες τηλέφωνα και μηνύματα)από το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Σπύρο Κυριάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι ήθελαν να γίνει η ομιλία Μητσοτάκη σε πιο μικρή αίθουσα, όμως ο Σπύρος Κυριάκης και ο Νίκος Τζίμας, έβαλαν από την αρχή ψηλά τον πήχη και έκαναν την πολιτική ομιλία του Μητσοτάκη, σε μία από τις πιο μεγάλες αίθουσες στο νομό, αν όχι την πιο μεγάλη και δικαιώθηκαν απόλυτα, αποσπώντας και τα συγχαρητήρια του κόσμου της ΝΔ!

 

 

Ο Πάντα Δημοφιλής Στράτος Ιωάννου και η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης γνωρίζει άριστα ποιον άνθρωπο έχει εμπιστευτεί να είναι αντιπεριφερειάρχης ηπείρου στον τουρισμό, αυτό που πιθανόν να μη γνώριζε είναι η αγάπη που εκφράζουν οι πολίτες της Πρέβεζας, με κάθε ευκαιρία στο πρόσωπο του Στράτου Ιωάννου! Ο Στράτος Ιωάννου πέρα από επιτυχημένος στον τομέα του σε πολιτικό επίπεδο, ως άνθρωπος είναι ένας ευγενής, ένας αριστοκράτης που “κοσμεί” τον χώρο της αυτοδιοίκησης και κόσμημα περιείχε και η ατάκα Πρεβεζάνου προς τον Αλέκο Καχριμάνη, για τον Στράτο Ιωάννου: “Αλέκο έχεις μαζί σου, το διαμάντι της Πρέβεζας”. Είναι από τις μεγαλύτερες επιβραβεύσεις για ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά. Αυτό που συμβαίνει βέβαια με τον Στράτο Ιωάννου, δεν έχει παρόμοιο παράδειγμα, διότι ενώ άλλοι στα χρόνια που υπηρετεί στην αυτοδιοίκηση, γνωρίζουν φθορά, σε αντίθεση με τον Στράτο που γίνεται και πιο δημοφιλής και πιο αγαπητός. Απίστευτο κι όμως είναι γεγονός!

 

Η παρουσία του Διονύση Καλλίνικου και το θερμό κλίμα ανάμεσα στον Κυριάκο και τον Πρεβεζάνο μηχανικό…

Μόνο ευμενή σχόλια και θετικές εντυπώσεις προκάλεσε η παρουσία του Πρεβεζάνου Μηχανικού Διονύση Καλλίνικου (Τομεάρχης έργων υποδομής της ΝΟΔΕ Πρέβεζας)

στην περιοδεία και στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αποπειράθηκαν να συνδέσουν τη συνάντηση Καλλίνικου- Μητσοτάκη, με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όμως ο Διονύσης από την πλευρά του, έβαζε φρένο απότομα, σε τέτοιες συζητήσεις…

 

Τα μυθεύματα που δεν πιστεύουν πια, ούτε οι εμπνευστές τους… 

Όσον αφορά τον Σπύρο Κυριάκη να πούμε ότι ήταν στο πλάι του Κυριάκου Μητσοτάκη για μία ακόμη φορά, σε ολόκληρη την περιοδεία του σε Άρτα και Πρέβεζα, οπότε αυτοί που προσπάθησαν να διαδώσουν μυθεύματα του τύπου “Ο Σπύρος Κυριάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής” μάλλον δεν έπεισαν ούτε τους ίδιους τους, τους εαυτούς. Στην τελική, αυτή η παλαιοκομματική τακτική,  φανερώνει και μια έμμεση παραδοχή της ήττας ορισμένων… Αν αισθάνεσαι δυνατός, λες ας κατέβει όποιος θέλει, εγώ είμαι δυνατός, έχω πετύχει και ο λαός θα με στηρίξει και θα  με εμπιστευτεί ξανά. Αν  βλέπεις όμως ότι σου γυρίζουν την πλάτη, ότι χάνεις τον έναν μετά τον άλλον, όταν βλέπεις ότι ο λαός με σαρωτικό τρόπο  εμπιστεύεται και στηρίζει ξεκάθαρα  κάποιον άλλον, μοιάζει λογικό, αυτόν τον άλλον,  να μη θες να τον έχεις αντίπαλό σου.

Στη ζωή όμως δεν γίνεται πάντα ότι θέλουμε, πόσο μάλλον στα κόμματα που θέλουν τους αξιότερους και ικανότερους, αλλά κι αυτούς που στηρίζει ο κόσμος,  για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Το … Μπαλκόνι της ΝΟΔΕ, εικόνα από το αύριο

Οι Νεοδημοκράτες από το βράδυ της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου γυρίζουν το μυαλό τους πολλά χρόνια πίσω, για να βρουν να συγκρίνουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση που έγινε στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πλήθος κόσμου από όλες τις γωνιές του νομού, άνθρωποι κάθε ηλικίας και ακλόνητη πίστη για την αλλαγή σελίδας στη χώρα αλλά και στο νομό Πρέβεζας. Όσον αφορά το… μπαλκόνι της ΝΟΔΕ,  η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Τζίμα, αλλά και το μέλος της πολιτικής επιτροπής γνωστό επιχειρηματία του νομού Πρέβεζας Σπύρο Κυριάκη, λέει πολλά. Στην πραγματικότητα είναι μια εικόνα από το μέλλον. Το μπαλκόνι της ΝΟΔΕ δείχνει το αύριο στη χώρα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και το αύριο στο νομό Πρέβεζας, με τον Σπύρο Κυριάκη βουλευτή στο νομό Πρέβεζας και το πιο πιθανό σε υπουργική θέση, που έχει να δει ο νομός από τον Μπάλκο και τον Κωνοφάγο! Ρεαλιστικά μιλώντας και αναλύοντας αυτή είναι η κατάσταση και πορευόμενοι προς τις εκλογές, η παράσταση νίκης θα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα