Παρασκευή, 29/03/2024 | 04:39

Συμμετοχή του Δήμου Πρέβεζας στην έκθεση Philoxenia

883 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/10/2018, 12:35 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

Ο Δήμος Πρέβεζας, θα φιλοξενηθεί στο Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου,στην έκθεση Philoxenia που διοργανώνεται 9 με 11 Νοεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, προβάλλοντας  όπως κάθε χρόνο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τουριστικό του προϊόν.

          Στο πλαίσιο αυτής της συμμετοχής, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους Δήμους, τους φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση. Στην έκθεση θα συμμετέχουν περισσότεροι από 110 Host Byers από όλο τον κόσμο.

         Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου ως συνεκθέτες, θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους στο email: i.markoula@php.gov.gr το αργότερο ως τη Δευτέρα 22-10-2018 και, επιπλέον, οι επαγγελματίες τουρισμού, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Hosted Buyers της PHILOXENIA, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη φόρμα δήλωσης συμμετοχής  στα B2B MEETINGS, στη διοργανώτρια εταιρεία, στο email: philoxenia@helexpo.gr ως τη Δευτέρα 22-10-2018

Το ύφος των περιπτέρων της περιφέρειας Ηπείρου είναι λιτό –χωρίς καμιά περιττή διακόσμηση και δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο, δικές του κατασκευές, φωτογραφίες οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Επίσης, ως την Τετάρτη 24-10-2018 και ώρα 12μμ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν στην υπηρεσία μας διαφημιστικό υλικό, για να διανεμηθεί στην έκθεση από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ηπείρου.

   

                                                                              Από το Γραφείο Τουρισμού

                                                                                       του Δήμου Πρέβεζας

 Συν.Φόρμα δήλωσης συμμετοχής  στα B2B MEETINGS

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα