Δευτέρα, 27/09/2021 | 08:42

Πρέβεζα : Σε νεαρή γυναίκα ανήκει το ανθρώπινο κρανίο – ο θάνατός της επήρθε πριν 8-10 χρόνια…

821 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/10/2018, 4:22 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, το κρανίο που βρέθηκε στην ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας, κατά την εκτέλεση εργασιών την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, όπως όλα δείχνουν ανήκει σε νεαρή γυναίκα και ο θάνατός της τοποθετείται 8-10 χρόνια πριν. Ασφαλώς αυτή η εξέλιξη που αναμένεται να αποτελεί και επίσημο γεγονός, φέρνει νέα δεδομένα. Ασφαλώς το μυαλό και η σκέψη των περισσοτέρων στην Πρέβεζα, πάει σε κάποια περίπτωση αγνοούμενης, συγκεκριμένα της 26χρονης τότε Αγγελικής Πεπόνη ωστόσο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία και με την εξέταση DNA, ας έχουμε λίγη υπομονή ακόμα.

Όπως αναφέρει το star.gr οι έρευνες προσανατολίζονται ήδη στην υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η εξαφάνισή της είχε απασχολήσει εκείνη την εποχή τα μέσα ενημέρωσης.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της.

Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχθεί απολύτως τίποτα, επιμένει ότι η κοπέλα είναι ζωντανή και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη στην εξαφάνισή της.

Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη ανεβαίνει έναν τεράστιο Γολγοθά, περιμένοντας να μάθει κάποια νέα για το κορίτσι. Πιθανόν το κρανίο που βρέθηκε στη ΒΙΠΕ να ξεκλειδώσει το μυστήριο της εξαφάνισης της.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα