Δευτέρα, 21/06/2021 | 15:39

Πρέβεζα : Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού

535 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/10/2018, 5:34 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

ΘΕΜΑ: 3ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Πρέβεζας, η Σκακιστικέ Ένωση ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας και ο ΑΓΟ Φιλιππιάδας.

Στον άνετο και ζεστό χώρο του Margarona Royal Hotel μαθητές και μαθήτριες από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του νομού μας συναγωνίστηκαν και διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Αξίζουν όλοι και όλες συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα και το ήθος που έδειξαν στη διάρκεια των αγώνων. Κυρίως όμως σε εκείνους και εκείνες που διακρίθηκαν: Δράκος Θεοχάρης, Γεωργάκη Ρένια, Μπόκια Σοφία, Μπούτικος Ελευθέριος, Φάη Ιωάννα, Δημητρίου Αναστάσιος, Παπουτσής Άγγελος, Φατούρος Ευστάθιος, Βαραμπούτης Φοίβος, Αγγγελάκης Νικόλαος, Γκόβας Αρίσταρχος, Μελετίδης Δημοσθένης, Ρέντζιου Νάγια, Κανταρέλης Κωνσταντίνος, Ντάκουλας Δημήτριος. Σαράφογλου Χρυσόστομος, Βαραμπούτης Ιωάννης.

Το ΔΣ ευχαριστεί τόσο τη διοίκηση του Margarona Royal Hotel για την παραχώρηση του χώρου για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος όσο και το προσωπικό για την υποδειγματική εξυπηρέτηση όλη την ώρα των δραστηριοτήτων.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους και όλες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο σχολικό πρωτάθλημα.

 

για το Δ.Σ

    Σαμωνάς Κωνσταντίνος,

Γραμματέας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα