Σάββατο, 20/04/2024 | 08:37

Ανοιχτή Επιστολή του Σπύρου Βρυώνη, με σαφείς αιχμές κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

1118 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/10/2018, 5:04 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Με αφορμή το παρακάτω κείμενο του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Τζίμα Νικόλαο  στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK, θεώρησα σκόπιμο να πω την άποψη μου. Έγραψα ένα  σχόλιο στον τοίχο του μιας και είμαστε φίλοι αρκετό διάστημα. Μόλις το έκανα σε λίγη ώρα διέγραψε το κείμενο μου και προχώρησε και σε μπλοκάρισμα  του λογαριασμού μου. …. Κρίμα… θα μπορούσα να μην δώσω συνέχεια αν κατέβαζε και την .. ανάρτηση!!!

Αλλά φαίνεται πως είναι άγνωστες οι λέξεις  δημοκρατία και διάλογος για τον πρόεδρο.

Nikos Tzimas

27 Οκτωβρίου στις 7:41 μ.μ. · 

Με αφορμή…πρωινές ραδιοφωνικές “ιχνηλασίες” στις 25/10/2018….τοπικού “ιπτάμενου” αυτοδιοικητικού υποψηφίου….μου ήρθε στο μυαλό , μια παλιά ιστορία …..αλλά και συνάμα….απόλυτα ταιριαστή…..yours….
….” αφήστε τους νεκρούς , να προχωρούν…..*

* Οι Γερμανοί πολιορκούσαν το Στάλινγκραντ και ξαφνικά αποφάσισαν να αποσύρουν μια μεραρχία με σκοπό να προχωρήσουν στο εσωτερικό της χώρας με πορεία προς την Μόσχα. Στο μεταξύ οι Σοβιετικοί είχαν φροντίσει να κάψουν τα στάρια και να μην αφήσουν ψυχή ζώσα στην διαδρομή προς την πρωτεύουσα. Πήγαν λοιπόν οι επιτελείς στον Στάλιν και του τα πρόλαβαν. Σύντροφε Πρόεδρε το και το. Τους κοίταξε ο Ιωσήφ, τούρλωσε τα χείλη με την τεράστια μουστάκα και τους είπε με νόημα: “Αφήστε τους νεκρούς να προχωρούν”…..

Φίλε Νίκο πρόεδρε της ΝΟΔΕ καλημέρα. Ομολογώ πως δεν περίμενα την τόσο ακραία <φωτογράφηση> αλλά και πάλι απόρησα με το στυλ της. Το  αν είναι απόλυτα ταιριαστή, η ιστορία μένει στους υπόλοιπους που σε διαβάζουν να το πουν. Εγώ αναρωτιέμαι πως σου ήρθε στο μυαλό ο Στάλιν και όχι ο Χίτλερ!!! Ποιο κοντά  σου, φαίνεται. Νομίζω πάντως ότι σαν πρόεδρος της Νομαρχιακής της μεγάλης παράταξης της αντιπολίτευσης έχεις περισσότερες υποχρεώσεις απέναντι στον απλό κόσμο από ότι κάποιος <βαμμένος > πολίτης. Αν <έδωσες>  εσύ ατομικό χρίσμα σε κάποιον δεν το γνωρίζω. Αν βοηθάς με αυτόν τον τρόπο τον υποψήφιο που επέλεξες εσύ το ξέρεις. Νόμιζα ότι η πόλωση δεν είναι ταιριαστή με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Βρυώνης.  

…Δεν θα ήθελα να αναφέρω   και από πού αντέγραψε το κείμενο που είναι στο διαδίκτυο από το 2011 και ποιόν συκοφαντούσε.!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.  

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα