Δευτέρα, 02/08/2021 | 21:17

Ευχαριστήριο Οικογένειας Καζάκου για την παθολογική κλινική του νοσοκομείου Πρέβεζας

494 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/09/2018, 2:32 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Η οικογένειά μου και εγώ, θέλουμε να εκφράσουμε και δημόσια την ευγνωμοσύνη μας με τις ευχαριστίες μας, σε όλο το προσωπικό της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου μας.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του αγαπημένου μας προσώπου, διαπιστώσαμε ότι η επιστημονική τους κατάρτιση και η συμπεριφορά τους, σε όλους τους νοσηλευόμενους, υπήρξε άψογη και κυρίως ανθρώπινη.

Αυτή η ανθρώπινη συμπεριφορά τους, είναι το καλύτερο «φάρμακο» για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους και κάνει το επάγγελμά τους πραγματικό λειτούργημα. Αν υπήρχε περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό θα είχαν υπερβεί και το καλύτερο από τα διαφημιζόμενα δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Είναι χρέος όμως της πολιτείας, αλλά αποτελεί και ένα μήνυμα, ότι πρέπει να στελεχώσει το Νοσοκομείο με περισσότερο νοσηλευτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων και να το στηρίξει οικονομικά σε επιπλέον υλικοτεχνική υποδομή, γιατί όσοι συμπολίτες περνάμε κατά διαστήματα από τους θαλάμους του καταλήγουμε στη σκέψη: «ευτυχώς που υπάρχει».

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής κο Γιάννη Μπαΐλη, τις δύο επιμελήτριες κα Τζίμα και κα Κώτη, τους ειδικευόμενους γιατρούς, όλους τους νοσηλευτές, το βοηθητικό προσωπικό όπως και το προσωπικό των απασχολούμενων στα συνεργεία.

 

Πρέβεζα   3/9/2018                                                                       Παρθενία Καζάκου

                                                                                            

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα