Πέμπτη, 25/04/2024 | 12:58

Επιμελητήριο Πρέβεζας : «Ενημέρωση για τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής επενδυτικών προτάσεων σε προσκλήσεις Δράσεων»

917 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/09/2018, 1:34 μμ | 0 σχόλια

 

 

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής επενδυτικών προτάσεων για τις κάτωθι προσκλήσεις δράσεων:

  1. Πρόσκληση της ΕΥΔ Περιφέρειας Ηπείρου, για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 με τίτλο «Ενίσχυση υφιστάμενων ΜΜΕ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών», που στοχεύουν στη στήριξή τους. Η καταληκτική ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής των Επενδυτικών Σχεδίων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) και της υποβολής φυσικού φακέλου στην αρμόδια υπηρεσία (ΔΙΑΠ) ορίζεται η Παρασκευή 28/9/2018 ώρα 15.00. Αναλυτικά η πρόσκληση και τα συνημμένα αρχεία αυτής βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΕΥΔ Περιφέρειας Ηπείρου, www.peproe.gr
  2. Πρόσκληση για τη Δράση «Ψηφιακό Βήμα» και τη Δράση «Ψηφιακό Άλμα» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, που αφορούν στην υποστήριξη πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όλων των κλάδων για στοχευμένες επενδύσεις σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Λήξη περιόδου υποβολών Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2018. Αναλυτικά η πρόσκληση και τα συνημμένα αρχεία αυτών βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων www.diaxeiristiki.gr
  3. Πρόσκληση για τη Δράση «Επιχειρούμε έξω» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Η δράση στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων μέσω της συμμετοχής τους σε διεθνείς εκθέσεις. Δικαιούχοι είναι οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες ελληνικές μεταποιητικές επιχειρήσεις που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα. Η πρόσκληση στη δράση παραμένει ανοιχτή από 18/01/18  μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού και το αργότερο μέχρι τη συμπλήρωση 18 μηνών από την ημερομηνία έναρξης υποβολών.  Σημειώνουμε ότι για τη συγκεκριμένη δράση, οι αιτήσεις αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες στο Επιμελητήριο Πρέβεζας στο τηλέφωνο: 2682029414( εσωτ.4) Υπεύθυνη ενημέρωσης κα Σέβη Κονταξή.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα