Παρασκευή, 19/04/2024 | 06:28

Μητέρα άφησε την κόρη της να λιμοκτονήσει υποστηρίζοντας ότι έχει καρκίνο-Τραγικός θάνατος για την 14χρονη

1109 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/07/2018, 2:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

Τραγικό θάνατο από ασιτία βρήκε ένα 14χρονο κοριτσάκι από την Ρωσία καθώς η μητέρα του τού έδινε ελάχιστο φαγητό επειδή όπως υποστήριζε έπασχε από καρκίνο και διαβήτη.

Η 14χρονη Βικτόρια Ντεμιγιάνοβα έφυγε από τη ζωή ζυγίζοντας μόλις 30 κιλά.

Όπως λένε συμμαθητές της κοπέλας, η Βικτόρια από τον Μάιο άρχισε να χάνει συνεχώς βάρος και η ίδια τους έλεγε ότι πάσχει από καρκίνο και διαβάτη, μια διάγνωση όμως που δεν είχε κάνει κανένας γιατρός παρά μόνο η μητέρα της, Οξάνα Ντεμιγιάνοβα.

Σύμφωνα με τους δασκάλους της μικρής μάλιστα, η Οξάνα τους είπε πως λόγω των ασθενειών του κοριτσιού έπρεπε να τρώει μια με δύο φορές την εβδομάδα για να γιατρευτεί.

Η κατάσταση του κοριτσιού συνεχώς επιδεινωνόταν μέχρι που έμεινε 30 κιλά και έμοιαζε περισσότερο με σκελετό. Τελικά, ο οργανισμός της κατέρρευσε και η Βικτόρια έφυγε από τη ζωή. Όπως μάλιστα λένε οι γνωστοί της τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσε καν να μιλήσει από την αδυναμία.

Η νεκροψία έδειξε πως το κορίτσι πέθανε από ασιτία ενώ δεν είχε κανένα άλλο πρόβλημα υγείας.

Η ίδια η μητέρα πάντως αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως η Βικτόρια σταμάτησε μόνη της να τρώει όταν κάποιος την αποκάλεσε χοντρή.

«Το πήρε πολύ βαριά. Προσπάθησα να την πείσω να φάει αλλά αρνούνταν. Δεν ζήτησα ιατρική βοήθεια καθώς πίστευα ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσει. Επίσης φοβόμουν ότι θα μου πάρουν το παιδί μου και θα το πάνε σε ορφανοτροφείο».

Ωστόσο, δεν απάντησε στην ερώτηση γιατί έλεγε ψέματα στο παιδί ότι πάσχει από καρκίνο και διαβήτη.

Πάντως, ερωτηματικά δημιουργεί και η στάση των γειτόνων αλλά και των δασκάλων που έβλεπαν το κορίτσι να λιμοκτονεί αλλά δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτό. Σύμφωνα μάλιστα με τις αρχές, το κορίτσι ζητούσε κάποιες φορές φαγητό από τους γείτονες ωστόσο αυτοί ποτέ δεν ειδοποίησαν τις αρχές για την κατάσταση.

Η Οξάνα Ντεμιγιάνοβα πλέον κατηγορείται για δολοφονία.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα