Παρασκευή, 19/04/2024 | 15:00

Το μόνο που δεν προβλέπει είναι ποιος θα βγει δήμαρχος- Απάντηση Σαραμπασίνα με κείμενο υπέρ του Γιαννάκη

943 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/06/2018, 8:16 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Πανικός δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος όταν  μπαίνεις στη διαδικασία να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα κι αυτό είναι κανόνας! Πρώτα από όλα να συγχαρώ τον κ. Σαραμπασίνα για τον τρόπο γραφής του, δείχνει αν όχι απόφοιτο πανεπιστημίου, τουλάχιστον απόφοιτο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ο τρόπος που συντάχθηκε αυτή η απαντητική επιστολή! Πρώτα απ’ όλα τι γράψαμε εμείς; Ότι ο Κολλητός του Στέργιου Γιαννάκη βουλευτή της ΝΔ, Παύλος Σαραμπασίνας, έγινε αντιδήμαρχος του κ. Μπαίλη. Δεν πρόλαβαν να περάσουν 2-3 μέρες κι όπως θα διαβάσετε το κείμενο που συνέταξε με επιστημονικό τρόπο ο κ. Σαραμπασίνας, υπερασπίζεται με σθένος τον κ. Γιαννάκη. Άρα είναι απόλυτα αληθές ότι είναι “κολλητοί” Σωστά μέχρι εδώ; Έγινε ο κ. Σαραμπασίνας αντιδήμαρχος του κ. Μπαίλη; Είμαστε Εντάξει μέχρι εδώ; Και να θέσω χωρίς να υπονοήσω κάτι δύο ερωτήματα: Είναι αλήθεια ότι πριν ανακοινωθεί από τη δημοτική αρχή Πρέβεζας η ανάληψη των καθηκόντων του αντιδημάρχου από τον κ. Σαραμπασίνα, ότι υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον κ. Γιαννάκη και τον κ. Σαραμπασίνα στο πολιτικό γραφείο του πρώτου; Ερώτημα δεύτερο: Είναι αλήθεια ναι ή όχι κ. Σαραμπασίνα ότι λίγες μέρες πριν σας γίνει η πρόταση να αναλάβετε την αντιδημαρχία προπαγανδίζατε υπέρ άλλου προσώπου για να τεθεί υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας πλην του κ. Μπαίλη; Προς αυτή την κατεύθυνση μαζεύατε και υπογραφές; Αγαπητέ Παύλο όπως αυτοϊκανοποιούμενος σε εισαγωγικά σημειώνεις ότι ο Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός και ο Γιαννάκης βουλευτής, δεν μας είπες το σπουδαιότερο;  Ποιος θα βγει δήμαρχος; Ο δήμαρχος του οποίου είσαι σήμερα αντιδήμαρχος ή κάποιος άλλος;  Να σε ρωτήσουμε ξανά την άλλη εβδομάδα, μήπως έχει διαφορετική άποψη; Προσωπικά μετά το τέλος της επιστολής δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη  αν εκτός από το Παύλος Σαραμπασίνας έβλεπα κι άλλο ή κι άλλα ονόματα. Είμαστε γνωστοί εδώ στην Πρέβεζα. Έστειλα εγώ κείμενο στη ΝΔ, ή βράζουν οι Νεοδημοκράτες με αυτό που έγινε με τις ευλογίες του κ. Γιαννάκη; Γιατί εγώ προσωπικά δεν έστειλα κανένα κείμενο στη ΝΔ! Μπορεί να υπάρχει μια κάποια έλλειψη ψυχραιμίας και γι’ αυτό υπάρχουν και χαρακτηρισμοί στο πρόσωπό μου που θα κρίνουν οι αναγνώστες, όμως πρέπει να υπήρξε μεγάλος θόρυβος για να βγει απάντηση σε κείμενο τρεις μέρες μετά την ανάρτησή του . Θορυβηθήκατε Παύλο πολύ, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από  όποιον αντικειμενικά διαβάσει την παρακάτω αποστολή.  Ως πολιτικό πρόσωπο, που είσαι Παύλο Σαραμπασίνα,  να ξέρεις ότι θα δεχθείς και κριτική για τις επιλογές σου. Κι αυτή την επιλογή σου οι Νεοδημοκράτες, δεν νομίζω να την είδαν με καλό μάτι, τώρα αν την απόφαση την  πήρατε από κοινού με τον Στέργιο τον Γιαννάκη, με γεια σας με χαρά σας. Λέω, εάν, το διευκρινίζω. Το αν θα ξαναβγει ο Γιαννάκης βουλευτής ή εσύ δημοτικός σύμβουλος είναι κάτι που θα αποφασίσουν οι πολίτες. Αλλά, επιμένω,  είπες για τον Γιαννάκη, είπες για τον Μητσοτάκη, είπες για τον εαυτό σου, δεν μας είπες ποιος θα βγει δήμαρχος! Μην ντρέπεσαι, πες το να πάει στην ευχή…

 

Φιλικά

Σπύρος Πλέουρας

 

 

Σας παραθέτουμε αυτούσια όπως οφείλουμε την επιστολή του κ. Σαραμπασίνα

 

 

Κύριε Πλέουρα,

Στο περιβόητο άρθρο σας, μέσα στα τόσα που κατά καιρούς ευφάνταστα σενάρια δημοσιεύετε, με πληροφόρησαν και όντως διάβασα την αναφορά σας, μέσω του Blog του οποίου διατηρείτε,μια αναφορά στο πρόσωπό μου.

Ούτε ο Πουαρό με το τσιγκελωτό φινιρισμένο μεγαλομούστακο να ΄σουνα! Τι ευφάνταστο σενάριο! Τι πλοκή! Τι αστυνομικό δαιμόνιο!

Βέβαια οι τρεις γραμμές που μου αφιερώνεις απαξιωτικά δεν μπορούν να καλύψουν και να κρύψουν τον αντικειμενικό σου στόχο.

Αφιερώνεις 30 γραμμές για το Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέργιο Γιαννάκη τον οποίο διαρκώς εδώ και καιρό απαξιώνεις και λοιδορείς και ο οποίος βεβαίως είναι ο στόχος σου, και 3 γραμμές για μένα αφήνοντας τις υποκειμενικές σου φαντασιώσεις για να δημιουργήσεις δήθεν σύγχυση.

Έχεις μπερδέψει την γραφίδα σου με τον ανεμιστήρα!

Από πότε σε πήρε ο πόνος εσένα για τη Νέα Δημοκρατία που θέλεις το καλό της;

Είμαστε παλιοί στη Πόλη και στη Πρέβεζα ώστε να γνωριζόμαστε όλοι καλά!

Αυτά που σου είπαν  να γράψεις ώστε περιχαρής να τα στείλεις στη Νέα Δημοκρατία, – μιας και σε πήρε ο πόνος και την αγάπησες – για να λασπώσεις μέσω του λιβελογραφήματος σου τον βουλευτή και εμένα.

Να ενοχοποιήσεις τις θεσμικές συνομιλίες και παρουσίες απαξιώνοντας τους άλλους μπας και μπορέσεις και προωθηθείς;

Ο σανός σου είναι άνοστος, ξέρεις πολλούς Πρωθυπουργούς να ήρθαν στην Πρέβεζα;

Γιατί δεν φέρνεις εσύ τον δικό σου;

Σε πείραξε τάχα γιατί ο τ. Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς θεσμικά είδε τον Βουλευτή κ. Γιαννάκη, εκλεγμένο θεσμικό παράγοντα στο Νομό,  της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και τον Δήμαρχο, ή γιατί δεν είδε εσένα που θέλεις να πιστεύεις ότι κάποιος είσαι; Γιατί δεν επιβεβαιώνεις την πολιτική και δημοσιογραφική σου βαρύτητα και δεινότητα με την κάθοδό σου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σαν υποψήφιος Δήμαρχος;

Εμείς είχαμε το κουράγιο την επιθυμία και την θεμιτή φιλοδοξία και φτάσαμε μέχρι εδώ με την σύμφωνη γνώμη και προτίμηση του λαού. Αφήνεις την έκπληξή σου να διαφανεί, απορείς, έτοιμος να βγεις από τα ρούχα σου λες και ο Βουλευτής με τον Δήμαρχο έκανε βόλτα στη παραλία με τον Γιακγούλα. Πληγώθηκε η Δημοκρατική σου ευαισθησία που τρέχει από τα μπατζάκια σου και υγραίνει την άσφαλτο.

Από πότε εσύ κρατάς τεφτέρια και με την αίσθηση ότι κάποιος είσαι, ποινικοποιείς την βόλτα, την συζήτηση, την καλημέρα; Αυτές τις αριστεροδεξιοφασσίζουσες κυβιστήσεις και νοοτροπίες θα σου συνιστούσα να τις εγκαταλείψεις γιατί αρκετό κακό έκαναν στους Δημότες και στην πόλη μας.

Σου είναι δύσπεπτο, δεν μπορείς και δεν θέλεις να πιστέψεις, ότι καταρρέουν οι ‘’κολλητοί σου’’ όπως θέλεις αυτοϊκανοποιούμενος σε εισαγωγικά να περικλείεις, και οι υποβολείς σου.

Σου είναι εφιαλτικά στενάχωρο ότι με την βοήθεια του τ. Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά – ο οποίος αόκνως στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία – Ο Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός ο κ. Γιαννάκης ξανά Βουλευτής και εγώ εκλεγμένος στο Δήμο με την βοήθεια πάντα των συμπολιτών μας του οποίους με ευλάβεια και ταπεινότητα θεσμικά υπηρετώ.

 

 

Παύλος Σαραμπασίνας

Αντιδήμαρχος Πρέβεζας

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα