Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:41

Πάργα : Εξαιρετική μουσική βραδιά στο CARAVEL BISTRO, με τη Χαρά Καλπακίδου και τον Αντρέα Κάσο

2070 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/06/2018, 3:36 μμ | 0 σχόλια

 

Είναι από τις βραδιές που πραγματικά έχουν νόημα και αξίζει να ζήσεις. Σαββατόβραδο 9 Ιούνη 2018, στο CARAVEL BISTRO του Πασχάλη Ρίζου στην Πάργα.  Η Χαρά Καλπακίδου στο τραγούδι και ο Αντρέας Κάσος στο πιάνο, χάρισαν στον κόσμο που γέμισε για μια ακόμη βραδιά το CARAVEL BISTRO στην Πάργα, μια σπάνια βραδιά.

Εξαιρετικό πρόγραμμα που ξεκίνησε με κλασσικά κομμάτια και όχι μόνο από το παγκόσμιο πεντάγραμμο. Αγγλικό ρεπερτόριο, Αμερικάνικο ρεπερτόριο, Γαλλικό ρεπερτόριο, Ιταλικό Ρεπερτόριο, λάτιν και μετά ξεκίνησαν τα Ελληνικά κομμάτια που κράτησαν τον ενθουσιασμό και το κέφι, μέχρι αργά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όπως βλέπετε και στη φωτογραφία πολύς κόσμος, το διασκέδαζε χορεύοντας ακόμη και στο δρόμο!

Ακούραστοι πραγματικά η Χαρά και ο Αντρέας, έχοντας ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο που κάλυψε όλα τα μουσικά γούστα, γέμισαν τη νύχτα νότες ταξιδιάρικες, λίγο νοσταλγικές σε κάποιες στιγμές, αλλά απόλυτα καλοκαιρινές. Η Βραδιά στο CARAVEL BISTRO στην Πάργα, με τη Χαρά Καλπακίδου και τον Αντρέα Κάσο, το Σάββατο 9 Ιούνη ήταν μοναδική.

Πολύς κόσμος γνωστός ανάμεσά τους ο ο πρώην δήμαρχος Πάργας Σπύρος Πηγής, ο επιχειρηματίας Γιώργος Τούσης, ο γιατρός Γιάννης Νίρας, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Πάργας  Λάκης Αλεξίου, ο γνωστός καθηγητής φυσικής αγωγής προπονητής ποδοσφαίρου Γιώργος Μουστάκας κ.α.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα