Σάββατο, 20/04/2024 | 00:21

Ηχηρή απάντηση του Σπύρου Κυριάκη, σε σχόλιο του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα!

1055 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/06/2018, 5:56 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σε εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ, έβαλε με σχόλιό του στο διαδίκτυο ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, αναρτώντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία, κάτι που δεν άφησε αναπάντητο το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, γνωστός επιχειρηματίας του νομού Πρέβεζας, Σπύρος Κυριάκης. Στο φωτογραφικό σχόλιο που ακολουθεί παρακάτω, ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας, τόνισε: Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Τη στιγμή που οι βουλευτές της ΝΔ σηκώνονται για να χειροκροτήσουν τον Αντώνη Σαμαρά, η Ντόρα Μπακογιάννη κάθεται, δεν χειροκροτά και αναπολεί τον αείμνηστο πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση που έπεσε από τον χειροκροτούμενο.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μπάρκας δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους σχόλια, όμως για το σχόλιό του, ήρθε όχι απλώς “πληρωμένη” αλλά ηχηρή απάντηση από τον Σπύρο Κυριάκη, ο οποίος υπογράμμισε: @Κώστας Μπάρκας

Κύριε βουλευτά καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο.Η Ντορα Μπακογιάννη χειροκροτεί κανονικότατα τον Α.Σαμαρα όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανεβάσατε αλλά και στο βίντεο απο την ομιλία του πρωθυπουργού.Ο λόγος που δεν σηκώνεται είναι το ιατρικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια με το ισχίο της.
Οφειλω τουλάχιστον να αναγνωρίσω την φιλότιμη προσπάθεια σας να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα την ώρα που εσείς και οι σύντροφοι σας ξεπουλάτε την ιστορική κληρονομιά της Μακεδονίας, μη έχοντας ούτε λαϊκή ούτε συνταγματική νομιμοποίηση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα