Πέμπτη, 22/04/2021 | 02:40

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας, για τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Φώτη Γκλιάτη

526 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/05/2018, 9:25 μμ | 0 σχόλια

 

 

ο Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων  Ν.  Πρέβεζας  μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του ταμεία Γκλιάτη  Φώτη , συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

.-  Να εκφράσει τα συλλυπητήρια των μελών του Δ.Σ. και των  Τριτέκνων  Ν.  Πρέβεζας  στην οικογένειά του και στους οικείους του.

.-  Να παρασταθούν στην εξόδιο ακολουθία  που θα γίνει  αύριο Παρασκευή  ώρα 15.00 στον Ωρωπό και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

Ο πρόωρος  θάνατος, του εν ενεργεία ταμεία Γκλιάτη Φώτη μέλος του Δ.Σ  αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό,   στον χώρο των Τριτέκνων .

Από το 2010  ως  ταμίας , ασχολήθηκε με πάθος και πίστη στο έργο αυτό και με απαράμιλλη εργατικότητα, ευσυνειδησία, εντιμότητα, ήθος και ανιδιοτέλεια αφιερώθηκε και αγωνίστηκε για την επίτευξη των στόχων που είχε οραματιστεί για το Δημογραφικό πρόβλημα  της χώρας.

Ήταν ο άνθρωπος που είχε αφιερώσει τη ζωή του για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που να επιτρέπουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αυτών των ανθρώπων -Τριτέκνων.

 Ήταν το πρόσωπο, που  ενέπνεε τον σεβασμό και την αγάπη όλων με όσους είχε συνεργασία, έχοντας κατακτήσει την καθολική αποδοχή, αγάπη και εκτίμηση όλων των Τριτέκνων.

                          ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΩΤΗ   

Να είσαι σίγουρος  ότι δεν θα σε ξεχάσουμε και θα καταβάλουμε όλες τις προσπάθειες που απαιτούνται για να ολοκληρώσουμε τα έργα και τις ενέργειες που είχες ξεκινήσει στα χρόνια  που ήσουν στο  Σύλλογο Τριτέκνων  Ν.  Πρέβεζας. Είμαστε βέβαιοι ότι για το  Σύλλογος  μας , θα μείνει ορόσημο η   παρουσίας σου.

                     Από   το  Δ.Σ.  Τριτέκνων  Ν.  Πρέβεζας

Ο  Πρόεδρος                 Ο  Αντιπρόεδρος                       Ο Γ. Γραμματέας

Δήμος Βασίλειος      Μπεϊντάρης Ταξιάρχης                 Κατωγιάννης  Ηλίας

                                    Τα μέλη 

Κούστα   Ερατώ – Κρουστάλλας Σπυρίδων – Τάγκας  Θεοχάρης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα