Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:23

Ευχαριστήριο της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας, για τις σημάνσεις (πινακίδες) στα παραλιακά χωριά

1587 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/05/2018, 1:53 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κο Αλέξανδρο Καχριμάνη για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση προς το αίτημα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε.Πρέβεζας για σημάνσεις (πινακίδες) στα παραλιακά χωριά τα οποία διασχίζει η Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.

Από την προηγούμενη εβδομάδα υπάρχουν για τα χωριά Κανάλι και Καστροσυκιά η αρχή και το τέλος του κάθε χωριού οπου ο επισκέπτης βλέπει που ακριβώς βρίσκεται. Αυτό έγινε για τα συγκεκριμένα χωριά γιατί ο οικισμός είναι ακριβώς πάνω στον οδικό άξονα .

Στην συνέχεια η Νέα Ένωση Ξενοδόχων έχει ζητήσει από την Περιφέρεια ακόμη τις εξής πινακίδες:

  1. Παραλία Βράχου – Λούτσας : 2 Πινακίδες
  2. Παραλία Λούτσας – Βράχου : 2 Πινακίδες
  3. Πινακίδα για το χωριό Λούτσα
  4. Πινακίδα στη διασταύρωση «Ζέφυρος» που θα αναγράφει Προς Παραλιακή Ε.Ο. Πρεβέζης – Ηγουμενίτσας όπως επίσης και μια ακόμη ίδια πινακίδα στο σημείο-διασταύρωση Ταβέρνας Ακρίβη
  5. Πινακίδα μετά το Υποθαλάσσιο Τούνελ πινακίδα που θα αναφέρει την Πόλη της Πρέβεζας

Σίγουρα μπορεί να παραλείψαμε κάποιες άθελά μας. Εάν κάποιος εντοπίσει την παράλειψή μας μπορεί να μας ενημερώσει τηλεφωνικά ώστε να μπορούμε το επόμενο διάστημα να επανέρθουμε με νέο αίτημα σαν Νέα Ένωση Ξενοδόχων.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας Κο Μαυρογιώργο και τους συνεργάτες του καθώς και τον Προϊστάμενο  Διεύθυνσης Τεχνικών   Έργων Κο Δημήτριο Αναγνώστου και τους συνεργάτες του.

            Τηλ.Επικοινωνίας με την Νέα Ένωση ξενοδόχων : 6944 439796

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα