Πέμπτη, 18/07/2024 | 22:27

Διήμερη επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στην Πρέβεζα

1023 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/05/2018, 2:38 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Διήμερη επίσκεψη στην Πρέβεζα θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Μαΐου.

Αφορμή αποτελεί το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης 1», το οποίο αφορά στην μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το οποίο δόθηκε πρόσφατα σε δημόσια διαβούλευση.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη θα έχει ως εξής:

Στις 7.30 μ.μ. της  Δευτέρας (14/5) θα είναι ομιλητής στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης»  με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και θεσμικές αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Την Τρίτη (15/5) στις 11 π.μ. θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους Δημάρχους Πρέβεζας, Ζηρού και Πάργας, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη  Πρέβεζας στο Δημαρχείο Πρέβεζας.

Γραφείο Τύπου

                                                                                    Ν.Ε. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Πρόσκληση

 

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ σας προσκαλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση  που διοργανώνει την Δευτέρα, 14 Μαΐου, στις 7.30 μ.μ. στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης» με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και θεσμικές αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», με ομιλητή τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα