Κυριακή, 02/04/2023 | 07:41

Πρόσκληση Κουντουρά στο δημοφιλή Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Bill de Blasio να επισκεφτεί την Ελλάδα

1061 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/04/2018, 2:17 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ως επίτιμη προσκεκλημένη ομογενειακών οργανώσεων για τους εορτασμούς της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Η εξαιρετικά δραστήρια Υπουργός χαίρει μεγάλης δημοφιλίας τόσο στην ομογένεια, όσο και σε πολιτικό επίπεδο στην αμερικανική κυβέρνηση. Μάλιστα, πρόσφατα ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt, ενώπιον εκατοντάδων υψηλόβαθμων εκπροσώπων του αμερικανικού τουρισμού στην Αθήνα, την χαρακτήρισε “φίλη” και εκθείασε την πολιτική της στον τουρισμό.
Στο περιθώριο των εορτασμών για την εθνική επέτειο, η Ε.Κουντουρά είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον αρκετά δημοφιλή δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Bill de Blasio, ο οποίος της εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα, την ιστορία της και την “κουζίνα” της, και αφού δεν παρέλειψε να τον προσκαλέσει στην χώρα μας, εκείνος της υποσχέθηκε ότι οι επόμενες διακοπές του με την οικογένειά του θα είναι στην Ελλάδα.
Ο δήμαρχος της αμερικανικής μητρόπολης φρόντισε να ανεβάσει και μία σέλφι με την Ελληνίδα Υπουργό στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, γεγονός που ο Αμερικανός Πρέσβης δεν παρέλειψε να αναδείξει με την σειρά του στο twitter.

​Ο de Blasio αυτοπροβλήθηκε ως υπερασπιστής των Νεοϋορκέζων έναντι του Ντόναλντ Τραμπ και πέτυχε να επανεκλέγει το Νοέμβριο στη δημαρχία της Νέας Υόρκης εξασφαλίζοντας μεγάλα ποσοστά αποδοχής.
Πάντως, σύμφωνα με παρευρισκόμενους μετά το πέρας της ελληνικής παρέλασης στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, ο Νεοϋορκέζος δήμαρχος εξηγούσε στην Ε.Κουντουρά τη σημαντικότητα του ρόλου των ιστορικών και παγκόσμιων πόλεων στην ανάπτυξη του τουρισμού διεθνώς. Λέτε να δούμε σε νέο ρόλο την δραστήρια Υπουργό;

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα