Σάββατο, 02/07/2022 | 22:21

Ολοκλήρωση προμήθειας ,εγκατάστασης μηχανοργάνωσης – ελλιμενισμού & είσπραξης λιμενικών τελών για το Δ. Λ. Τ. Πρέβεζας

570 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/04/2018, 9:29 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η  προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος μηχανοργάνωσης – ελλιμενισμού & είσπραξης λιμενικών τελών από  το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας

Το σύστημα βασίζεται σε proprietary λύση custom λογισμικού που έρχεται να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες του Λιμενικού Ταμείου. Συγκεκριμένα πρόκειται για Σύστημα Ελλιμενισμού και Καταγραφής σκαφών από φορητές συσκευές (Tablet με σύνδεση 3G) με διατήρηση βάσης δεδομένων στοιχείων και τιμολόγησης.

Το σύστημα επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο, μέσω διαδικτύου με την κεντρική βάση δεδομένων και ελέγχει την ταυτότητα του σκάφους ή επιτρέπει την καταχώρηση του, υπολογίζοντας ταυτόχρονα το κόστος (σύμφωνα με το χρονικό διάστημα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σκάφους) και εκδίδει επί τόπου απόδειξη.

Υποστηρίζονται διαφορετικά επίπεδα ελέγχου πρόσβασης για τους ρόλους χρήστη του συστήματος. Ο διαχειριστής (με το υπερσύνολο των δικαιωμάτων σε επίπεδο ελέγχου) έχει πλήρη εικόνα για τα σκάφη στο σύνολο των λιμανιών που ελέγχονται και έχει πρόσβαση σε στατιστικά συγκριτικά στοιχεία που περιγράφουν με ακρίβεια την κίνηση τους. Οι υπάλληλοι που επισκέπτονται τα σκάφη, έχουν πρόσβαση στις κινήσεις δικαιοδοσίας τους, και εκδίδουν απόδειξη από φορητούς bluetooth θερμικούς εκτυπωτές.

Το σύστημα λογισμικού φιλοξενείται από server υψηλών επιδόσεων και αξιοπιστίας, στην έδρα του Λιμενικού Ταμείου, όπου βρίσκεται και ο μηχανισμός που εκδίδει απομακρυσμένα, φορολογικές υπογραφές για τις αποδείξεις.

Πρόκειται για μια ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΔΛΤ Πρέβεζας προς τους επισκέπτες της πόλης μας και αποτελεί ταυτόχρονα ένα ακόμη βήμα στον εκσυγχρονισμό και την όσο δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών αναφορικά με το κομμάτι του θαλάσσιου τουρισμού.

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα