Τρίτη, 16/04/2024 | 21:06

Σε σπίτι στην Πρέβεζα : συνελήφθησαν με 25 κιλά κόκα, συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση

1082 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/03/2018, 6:06 μμ | 0 σχόλια

 

Αναστάτωση στο κεντρικό ιστό της πόλης της Πρέβεζας, την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, όταν μεγάλη δύναμη της αστυνομίας εισέβαλλε σε σπίτι, κοντά στην περιοχή του Υδραγωγείου. Οι γείτονες βλέποντας την αστυνομική επιχείρηση, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι γίνονταν σε κοντινή τους απόσταση.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης  με την συνδρομή ανδρών της ασφάλειας Πρέβεζας πραγματοποίησαν εκτεταμένη αστυνομική έρευνα σε οικία που βρίσκεται εντός της πόλης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες , έπειτα από μαρτυρίες μελών της σπείρας που συνελήφθησαν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη , η αστυνομία επικέντρωσε της έρευνές της στην πόλη της Πρέβεζας.

Εκεί άνδρες της ασφάλειας, για περισσότερες από δύο ώρες ,έκαναν κυριολεκτικά φύλλο και φτερό οικία όπου διαμένουν αλλοδαποί και όπου εντοπίστηκαν 25 κιλά κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.  Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα των αστυνομικών δεν περιορίστηκε εντός της οικίας του σπιτιού, αλλά έγινε σκάψιμο και στον… κήπο εξωτερικά του σπιτιού, κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες είναι Ιταλικής καταγωγής, κάτι που όμως ελέγχεται για την εγκυρότητά του, αφού δεν υπάρχει μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, επίσημη πληροφόρηση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα