Σάββατο, 20/04/2024 | 16:29

Ηγουμενίτσα : Δωρεά φαρμάκων, παραφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης αξίας 40.000 ευρώ

1096 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/03/2018, 7:18 μμ | 0 σχόλια

 

 

Δωρεά φαρμάκων, παραφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης αξίας 40.000 ευρώ από την Ελβετική οργάνωση Griechenlandhilfe Schweiz προς το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Σε γενναιόδωρη προσφορά φαρμάκων, παραφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης προς το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας προχώρησε η Ελβετική, μη κερδοσκοπική οργάνωση Griechenlandhilfe Schweiz.

Η συγκεκριμένη οργάνωση ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό την παροχή «Βοήθειας στην Ελλάδα» και προμηθεύει με ιατροφαρμακευτικό υλικό Ελληνικά Νοσοκομεία Κοινωνικά Ιατρεία και Κοινωνικά Φαρμακεία.

Η δωρεά προς το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών – επαφών στελεχών των δομών με τους υπευθύνους τις οργάνωσης κ. Μόσχο Χρήστου, κ. Jacob Kohn, και της κας Εliane Hanni ενώ τα υλικά παραδόθηκαν την Τέταρτη 28-03-2018 στις εγκαταστάσεις των δομών.

Με αφορμή την δωρεά αυτή ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτριος Πάκος δήλωσε :

Επιθυμώ να ευχαριστήσω δημοσιά την Griechenlandhilfe Schweiz για την γενναιόδωρη αυτή προσφορά. Θέλω να γνωρίζουν με την πράξη τους αυτή χάρισαν χαμόγελο και αισιοδοξία σε δεκάδες συμπολίτες μας. Ελπίζω το συγκινητικό αυτό παράδειγμα να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς και ιδιώτες.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα