Τρίτη, 23/04/2024 | 14:46

Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας : Ανακατατάξεις στην κορυφή, ηττήθηκε ο ΠΑΣ Πρέβεζα, πρώτος ο Αχέρων Καναλακίου

1206 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/03/2018, 8:39 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ανακατατάξεις έχουμε στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, μετά και την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018. Τα αποτελέσματα συνολικά είχαν ως εξής :

ΑΕ Πρέβεζας-Φορτούνα Βαλανιδοράχης 0-5

Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΠΑΣ Πρέβεζα 1-0

ΑΟ Καρυάς-Αναγέννηση Αχερουσίας 8-0

Απόλλων Πάργας-Θρίαμβος Λούρου 2-0

Ηρακλής Αγίου Γεωργίου-Αμβρακικός Βόνιτσας 0-6 

Ερμής Καναλίου-Οδυσσέας Νυδριού 2-0

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-ΑΟ Παλαίρου  4-2

ΑΟ Πλαγιάς-ΑΟ ΡΙΑ 4-0

 

Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής ο Αχέρων Καναλακίου πέρασε μόνος πρώτος ο Αχέρων Καναλακίου με 61 βαθμούς, στη δεύτερη θέση πέρασε ο Α.Ο. Καρυάς με 59, στην τρίτη θέση είναι ο ΠΑΣ Πρέβεζα με 58, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Απόλλων Πάργας, με 56 βαθμούς. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Α.Ο. Πλαγιάς με 49 βαθμούς.

 

Έπεσε από την κορυφή…

Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΠΑΣ Πρέβεζα 1-0

Σκόρερ: 55′ Ρακόπουλος (κεφαλιά)

Δοκάρια: 30′ Ρούγκι (κεφαλιά-οριζόντιο), 58′ Τσάλας (κεφαλιά-οριζόντιο), 58′ Μπόμπορης (σουτ-κάθετο), 90′ Μπόμπορης (σουτ-κάθετο)
Αποβολή: 75′ Μπόμπορης (Θεσπρωτικό – 2η κίτρινη)

Διαιτητής: Καλογέρης
Βοηθοί: Κέφης – Αναγνωστάκης

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Κολιός): Κάτσενος, Αθανασόπουλος (70′ Παφίλας), Στούπας (59′ Φέκκας), Λαϊνάς, Ρακόπουλος, Παπαρούνης, Ντόβας, Χουλιάρας, Πανούσης, Κούσης (89′ Τζίμας), Μπόμπορης
ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Νίκου, Τουργέλης (62′ Ζέρης), Γκίνι, Τριάντος, Τουλκερίδης (72′ Καζούκας), Τσάλας, Σκαμνέλος, Ρούγκι, Μπόμπορης, Ντέτσικας (56′ Κατσούλας).

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας:

“Όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και δε μπορείς να κάνεις γκολ, η άλλη ομάδα με την πρώτη ευκαιρία που θα βρει, θα σε… τιμωρήσει. Όπως και έγινε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στις ευκαιρίες που κάναμε και φυσιολογικά ήρθε και η ήττα. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Θεσπρωτικού.

Βγάλαμε φάσεις, δεν κάναμε τα γκολ. Δυστυχώς με βάση την εικόνα που είχαμε και στα τελευταία 20 λεπτά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Κάναμε αλλαγές, βοηθήσαμε την ομάδα. Είναι θέμα ίσως νοοτροπίας, στο πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια.

Δε μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο. Χάσαμε και προχωράμε”.

 

Νίκη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και  πρωτιά για τον Αχέρων

 

Αχέρων Καναλακίου- Α.Ο. Παλαίρου 4-2

 

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που παρακολούθησαν, τόσο ο Αχέρων Καναλακίου, όσο και ο Α.Ο. Παλαίρου, έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τελικός νικητής ο Αχέρων που μετά από αυτή τη νίκη, πέρασε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και σίγουρα ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, καθώς έχουμε μπει στην τελική στροφή του πρωταθλήματος.

 

Στο 5’ ο Χασακής Π. άνοιξε το σκορ για το 0-1, και στο 14΄ ο Ζήσης έκανε το 1-1. Στο 19΄ ο Χασακής Π. με απευθείας φάουλ πέτυχε το 1-2, και στο 33΄ ο Τζίμας  διαμόρφωσε το 2-2 για την ισοφάριση η οποία έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 61΄ ο Λουκούμης έκανε το 3-2, και στο 72΄ ο Ζήσης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Σφονδύλη-Ντούσκος

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Λιάσκος, Μυζεκιάρι, Τζίμας, Μπάκας (57΄Μπουρνάς), Χότζα, Ντουτζιάρης, Λουκούμης, Ζήσης, Βασιλείου (53΄Νικολάου), Παππάς (63΄Ελέζι), Τσομπάι (80΄Ζάκκας).

ΑΟ Παλαίρου (Κυριάκος Παναγιωτίδης): Σκιαδάς, Κυριακίδης, Τσακάλης, Στριφτάρης, Λιότσος, Μπάτσος, Μαγκανάκης (87΄Κατσαμπίρης Α.), Ντέντι, Κατσαμπίρης, Ζάτσε, Χασακής.

 

Σπάει τα κοντέρ η ταξιαρχία του Γιώργου Μουστάκα-980 λεπτά χωρίς να δεχθεί γκολ και την καλύτερη επίθεση με 77 γκολ!

Απόλλων Πάργας-Θρίαμβος Λούρου 2-0

 

Είναι ασυμβίβαστος, ξέρει καλά τα μυστικά της μπάλας, ξέρει να κρύβει τις αδυναμίες της ομάδας που καθοδηγεί και δουλεύει και γενικά, αν θέλουμε να μιλήσουμε για ομάδα του προπονητή, μία από αυτές τις ομάδες είναι ο Απόλλων Πάργας, αφού ο Γιώργος Μουστάκας, με την στήριξη φυσικά της διοίκησης, έχει καταφέρει και δημιουργήσει ένα σύνολο, που τα στατιστικά του, λένε πολλά. Μετά και τον αγώνα με τον Θρίαμβο Λούρου, ο Απόλλων Πάργας συμπλήρωσε 980 λεπτά, χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση με 77 τέρματα, στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Ο Σάκης Μηλιώνης άνοιξε το σκορ με πέναλτι και ο Δημήτρης Βάσιος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στον αγώνα με τον Θρίαμβο Λούρου, ο Απόλλων Πάργας βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και υπολείπεται δύο  βαθμών, από τον τρίτο αυτή τη στιγμή ΠΑΣ Πρέβεζα.

 

Η Επόμενη αγωνιστική 27η

Κεραυνός Θεσπρωτικού -Αχέρων Καναλακίου

Αναγέννηση Αχερουσίας- Α.Ε. Πρέβεζας

Θρίαμβος Λούρου-Α.Ο. Πλαγιάς

Αμβρακικός Βόνιτσας-Α.Ο. Καρυάς

Οδυσσέας Νυδρίου-Απόλλων Πάργας

Α.Ο. Παλαίρου-Ηρακλής Αγίου Γεωργίου

ΠΑΣ Πρέβεζα-Ερμής Καναλίου

Φορτούνα Βαλανιδοράχης-Α.Ο. ΡΙΑ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα