Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:49

Πρέβεζα : Σαν τον Πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Θωμά, δεν έχει πουθενά…-Θαυμάσιοι-θαυμάσιες, σκόρπισαν κέφι και χαρά!

1411 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/02/2018, 4:03 πμ | 2 σχόλια

 

 

Ξέρεις από την αρχή, ότι θα δεις κάτι υπέροχο, ακόμα κι αν δεν ξέρεις το πρόγραμμα. Ξέρεις ότι θα δοκιμάσεις ευχάριστες εκπλήξεις και πάνω απ’ όλα έχεις εμπιστοσύνη σ’ αυτό που θα σου παρουσιάσει ο πολιτιστικός σύλλογος του Αγίου Θωμά, που κάνει εξαιρετική δουλειά, σε όλα τα επίπεδα. Όπως κάθε χρόνο, το Σάββατο (της μικρής Αποκριάς) προτελευταία εβδομάδα της Αποκριάς, το ραντεβού είναι γνωστό. Η αντιπροσωπεία του Κομιτάτου θα έδινε και φέτος το παρόν, όχι από υποχρέωση, αλλά γιατί γουστάρουμε πολύ!

 

 

Το έχω γράψει και δεν θα κουραστώ να το γράφω, αν η περιοχή μας, διέθετε κι άλλους συλλόγους σαν τον σύλλογο του Αγίου Θωμά, το επίπεδο θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Και είναι γεγονός ότι σαν τον Πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Θωμά, δεν έχει πουθενά. Αυτές οι μιμήσεις από τον κόσμο του συλλόγου, παλιών και νέων Καλλιτεχνών, η σάτιρα, το μεράκι και το κέφι που σκόρπισαν στο κοινό που κατέκλυσε το κέντρο “Σάββας” στον Άγιο Θωμά το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, είναι κάτι που ξεχωρίζει και μας αρέσει πολύ . Είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που γίνεται αυτή η γιορτή, γεμίζει ασφυκτικά; Ασφαλώς όχι! Ο κόσμος ξέρει τι θα συναντήσει και ότι θα απολαύσει μια διαφορετική βραδιά. Υποδειγματική η παρουσίαση του προγράμματος, από την Κίτσα Σουρτζή, τον Βασίλη Ευθυμίου

 

τον Ηλία Κατωγιάννη και την Ιωάννα Βερβερίδου, ενώ τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν μοναδικοί. Ο Γιάννης, ο Βασίλης, η Ελένη,  η Λόλα, ο “δικός μας” λόγω Κομιτάτου Γιώργος Μάστορας,

 

η Άντα και όλος ο κόσμος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, κάνοντας το κοινό να ζει έντονα, να χειροκροτά παρατεταμένα και να απολαμβάνει τα δρώμενα μέσα στο κέφι και τη χαρά, αυτή τη σπουδαία πολιτιστική βραδιά. Από τον Καζαντζίδη, στον Αργυρό και από την Μαρινέλα στην… Κ Ερατώ, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας από σας, αγαπημένοι και αγαπημένες μας, από τον Άγιο Θωμά; Ένα μικρό ίσως και ανεπαίσθητο κενό, υπάρχει μόνο, εκεί στο… Χειρόφωνο, το χειρόφρενο, το χειροφίλημα, γενικώς… ότι γίνεται και δια χείρας αλλά και μέσα από τη ψυχή σου, έχει πάντα αγάπη και πετυχαίνει. Και στον Πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Θωμά, πέρα από το υποκριτικό τους ταλέντο, βγάζουν και ψυχή και αγάπη κι αυτό μεταδίδεται και στο κοινό. Συγχαρητήρια και πάλι, μας φτιάξατε την αποκριά, ακόμα πιο φωτεινή, ακόμα πιο όμορφη, ακόμα πιο αισιόδοξη! Καλή συνέχεια, Καλή αποκριά, σας περιμένουμε όλους και όλες στην παρέλαση του Κομιτάτου το Σάββατο 17 Φβερουαρίου από ώρα 18.00 στη Λεωφόρο Ειρήνης, στην Πρέβεζα.

Υποκλίνομαι στον πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Θωμά, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του! Σας αγαπώ πολύ και το ξέρετε, πέρα από την παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, σας περιμένουμε και στην τελετή λήξης, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, από ώρα 19.00., και κυρίως στο μασκέ πάρτι (η μάσκα είναι υποχρεωτική) ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΑΡΤΥ  την Κυριακή 22.30 και μετά στο NO NAME BAR στην Πρέβεζα!

Σπύρος Πλέουρας

2 σχόλια για “Πρέβεζα : Σαν τον Πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Θωμά, δεν έχει πουθενά…-Θαυμάσιοι-θαυμάσιες, σκόρπισαν κέφι και χαρά!”

  1. Ο/Η PETER KOKIS λέει:

    EIMAI PERIFANOS PREBEZANOS APO TON AGIO THOMA BLAIPONTAS TO BIDEOETO ESTIATORIO TO AIMNISTOU SABBA KAI EN TH ZWH SPYROS ASKHTOGLOU DEN SAS KRIBO SYNGENITHIKA POLLH TALENTO O AGIOS THOMAS SYNXARHTHRIA STON POLITISTIKO SYLOGO MPRABO SAS!!!

  2. Ο/Η PETER KOKIS λέει:

    ENA MEGALOMPABO STON POLITISTIKO SYLOGO TO AGIOU THOMA H GYNAIKES KANOUNE KALH DOULIA PAROLES TIS PROSOPIKES TOUS ASXOLEIES EINAI PANTA MONIASMENESKALOSYNATES KAI APODOTIKES. THELO TONISO OTI KAI OI SYNTROFOI, SYZHGHAKSIZOUN ENA MEGALOMPRABO GIA THN SYMBARASTASH

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα