Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:53

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας : ΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ-1

1065 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/02/2018, 3:26 μμ | 0 σχόλια

 

 

ίναι γεγονός πλέον πως το Πρεβεζάνικο πρωινό για ακόμη μια φορά  θα προβληθεί ζωντανά σε απευθείας μετάδοση στο κανάλι της ΕΡΤ-1  την Κυριακή 11/02/2018 στην πρωινή εκπομπή «ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» με με τον Γιάννη Σκάλκο και την Ευρυδίκη Χάντζιου μεταξύ 9:30 – 10:00 π.μ. από τον εκθεσιακό χώρο της HORECA 2018.

Σκοπός της προβολής είναι η προώθηση του τουριστικού προορισμού της Πρέβεζας και η προώθηση και προβολή των τοπικών μας προϊόντων.

                Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συνεχίζει την δυναμική συνεργασία με τηλεοπτικούς σταθμούς Πανελλήνιας εμβέλειας και εδώ ευχαριστούμε την Διεύθυνση της ΕΡΤ-1 για τον τηλεοπτικό χρόνο που μας διαθέτει , τους συντελεστές όπως και τους παρουσιαστές της εκπομπής.

 Εδώ θα πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην διοργάνωση στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων για μια παραγωγική χρονιά , στους τοπικούς παραγωγούς που θα συμμετέχουν με τα προϊόντας τους , στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας /Γραφείο Πρέβεζας για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία με την Νέα Ένωση ξενοδόχων , στο μουσικό και χορευτικό σχήμα του Κώστα Μήτση αλλά και όσους θα παρευρεθούν στο περίπτερο για να υποστηρίξουν από οποιαδήποτε θέση το event για το Νομό της Πρέβεζας.

Η Νέα Ένωση θα προσφέρει τρία καλάθια με τοπικά προϊόντα του Νομού μας στην Υπουργό Κα Κουντουρά , στον Πρόεδρο του Ξ.Ε.Ε. Κο Βασιλικό και στον Κο Χουδαλάκη Πρόεδρο της διοργανώτριας εταιρείας.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα