Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:55

Το Νοσοκομείο Λευκάδας και το ΕΚΑΒ επισκέφθηκε ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς

2060 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/01/2018, 5:44 μμ | 0 σχόλια

 

 

Το Νοσοκομείο Λευκάδας επισκέφθηκε ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς, όπου αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με το διοικητή, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ. Ο βουλευτής επισκέφθηκε και τους  ασθενείς, στους οποίους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και καλή χρονιά.

Τον κ. Καββαδά  υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Βησσαρίωνας Μίχας, ο οποίος τον ενημέρωσε διεξοδικά για τη σημερινή κατάσταση του νοσοκομείου και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, κυρίως με την έλλειψη ιατρικού προσωπικού. Κατά τη συνάντηση εκτενή αναφορά έγινε στο νέο Νοσοκομείο Λευκάδας, – για το οποίο ο βουλευτής έχει καταθέσει ερωτήσεις στην Βουλή σχετικά με το χρόνο έναρξης της λειτουργία του, το οργανόγραμμα και τη στελέχωσή του –  το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο και υπολείπονται μόνο τα συνοδά έργα (αποχέτευσης, ομβρίων υδάτων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) προκειμένου να ξεκινήσει η δοκιμαστική περίοδος και ακολούθως η οριστική λειτουργία του. Ο κ. Καββαδάς ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε για μια ουσιώδη και δημιουργική συνεργασία προς όφελος των κατοίκων του νομού και της ευρύτερης περιοχής.

 

Στη συνάντηση που είχε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό,  ο βουλευτής εξήρε την προσπάθεια που καταβάλλεται, απ΄ όλους για την εξυπηρέτηση των ασθενών παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τονίζοντας ότι οι παρεμβάσεις του στα θέματα που αφορούν την υγεία θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση, προκειμένου οι κάτοικοι του νομού Λευκάδας να έχουν ένα νοσοκομείο άρτια στελεχωμένο σε έμψυχο δυναμικό.

Αισιόδοξο ήταν το μήνυμα που μετέφερε στον κ. Καββαδά η διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, κ. Αυδίκου Κωνσταντίνα, σύμφωνα με την οποία  πλέον δεν υπάρχει μεγάλη αναμονή ασθενών και μετέφερε στο βουλευτή ότι είναι σημαντικό με τη λειτουργία του νέου Νοσοκομείου οι 15 θέσεις που προβλέπονται για την υποστήριξη των νεφροπαθών, να είναι εξοπλισμένες με νέα μηχανήματα.

Θερμές ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε ο βουλευτής και με τους εργαζόμενους του σταθμού ΕΚΑΒ Λευκάδας, τους οποίους ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκρισή τους σε όλο το νησί, παρά τα προβλήματα προσωπικού που αντιμετωπίζουν.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα