Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:10

Πρέβεζα : Κοσμοπλημμύρα στην κοπή πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου!

2157 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/01/2018, 5:56 μμ | 0 σχόλια

 

 

Έσπασε κάθε ρεκόρ προηγούμενων ετών, από κόσμο και γέμισε ασφυκτικά το Μητρόπολις καφέ, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, στην κοπή πίτας του, για το 2018. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο ευχαριστεί όλα τα καταστήματα, που προμηθεύτηκαν προσκλήσεις, που έδωσαν δώρα, ευχαριστεί το Praline, του Βαγγέλη Πανταζή, το “Σπιτικό” του Σταύρου Πανταζή, το Ζαχαροπλαστείο “Γλυκά του Αντρέα”, το “Φούρνο του Donald” του Μάνθου Δέσκα, τα Αρτοποιεία Τριάντος, τον Φούρνο του Ηλία Κατωγιάννη, το Φούρνο του κ. Καλλούση, την πιτσαρία VENEZIA του κ. Μπέλλη, ευχαριστεί όλο αυτόν τον κόσμο που συμμετείχε μαζικά, σε μια υπέροχη βραδιά. Η προσέλευση του κόσμου στο Μητρόπολις καφέ του κ. Κόκκαλη ξεκίνησε στις 9 το βραδάκι , στην αρχή ακούστηκε ελληνική και Αποκριάτικη μουσική και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού η ορχήστρα “Σκάρπος Brothers”

 

 

έπαιξε τραγούδια για όλα τα γούστα, σαν ένα ταξίδι από το παρελθόν προς το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού, από λαϊκά, μέχρι παραδοσιακή μουσική.

Την κοπή πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, τίμησε με την παρουσία της η νέα διοίκηση του Εμπορικού επιμελητηρίου Πρέβεζας, παρέστησαν ο πρόεδρος Γιάννης Μπούρης, ο κ. Πάνος Κώνστας που είναι και ο μεγάλος χορηγός του Κομιτάτου, ο Γιώργος Γιολδάσης, ο  Β΄αντιπρόεδρος Γιάννης Γιαμάς, ο Θεοφάνης Χαλάστρας, ο Κώστας Τσάλης, ο Βασίλης Βαγγέλης, ο πρώην αντιδήμαρχος Πρέβεζας Παύλος Σαραμπασίνας κ.α.

 

 

 

Την πίτα έκοψε για μια ακόμη χρονιά ο Δημήτρης Καραμανίδης και οι ευχές προς όλο τον κόσμο ήταν για καλή χρονιά και βέβαια καλή Καρναβαλική Χρονιά!

 

Μπουφές, πίτες, ζωντανή μουσική, κέφι, ζωντάνια, όλα αυτά ήταν προάγγελος, των υπόλοιπων εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, για τις εκδηλώσεις που ακολουθούν.  Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2017, γίνεται η επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο, στην Πρέβεζα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των κεντρικών εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας (δεν συμπεριλαμβάνονται οι παράλληλες εκδηλώσεις και οι εκδηλώσεις των Γκρουπ)

Σάββατο 27 Ιανουαρίου τελετή έναρξης του Καρναβαλιού (Πάρκινγκ-Πρώην Κινηματογράφος Γκλόρια)

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου Λευκός Χορός (CANDY BAR)

 Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου Κόκκινος Χορός (PREVERE)

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 Μεγάλη με άρματα Aποκριάτικη παρέλαση

 Κυριακή 18 Φεβρουαρίου Τελετή λήξης του Καρναβαλιού

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου DOMINO (Πριβέ Πάρτι με ειδικές προσκλήσεις)

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα