Τετάρτη, 12/12/2018 | 13:27

Νέα βοήθεια για Άπορες Οικογένειες του Νομού από την Π. Ε. Πρέβεζας- Παρελήφθησαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

432 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/12/2017, 5:12 μμ | 0 σχόλια

 

 

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, παρουσία του Μητροπολίτη κκ Χρυσόστομου και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου, έγινε η πρώτη παραλαβή πακέτων βοήθειας για άπορες οικογένειες του Ν. Πρέβεζας.

Πρόκειται για το πρόγραμμα που εξασφάλισε ο Αντιπεριφερειάρχης από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, και υλοποιεί με την πολύτιμη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως &Πρεβέζης και τους Συλλόγους πολυτέκνων Πρέβεζας, Φιλιππιάδας και Περιχώρων, οι οποίοι επιμελούνται τη διανομή των τροφίμων.

Το νέο αυτό πρόγραμμα, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ,  προσφέρει ανακούφιση σε 1000 οικογένειες περίπου στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό τις δύσκολες μέρες της κρίσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ευχαρίστησε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, καθώς και τους κ. Κίτσιο Σοφοκλή και κ. Μάρη Κωνσταντίνο, από τους Συλλόγους Πολυτέκνων Πρέβεζας και Φιλιππιάδας & Περιχώρων αντίστοιχα, για την πολύτιμη συνεργασία που υπάρχει στην υλοποίηση αυτής της δράσης

 

 

και δήλωσε: ‹‹Ευχή μου είναι να έπαυαν οι ανάγκες που δημιούργησε η κρίση και να ήταν τα πακέτα αυτά τα τελευταία. Θέλω να ευχαριστήσω την Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης  και προσωπικά τον Μητροπολίτη μας για τη στήριξή του, αλλά και την άριστη συνεργασία μας στα προγράμματα της Περιφέρειας, καθώς και τους προέδρους των συλλόγων πολυτέκνων Πρέβεζας, Φιλιππιάδας και Περιχώρων.  Είμαι ευγνώμων και ιδιαίτερα χαρούμενος για την επανεκκίνηση της συνεργασίας μας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, με τη βοήθεια της οποίας ανακουφίζονται οι οικογένειες των απόρων. Δυστυχώς, η σκληρότερη δοκιμασία για τον ελληνικό λαό συνεχίζεται και τέτοιου είδους δράσεις ανακούφισης των αδυνάτων είναι αναγκαίες κι επιβεβλημένες εκ των πραγμάτων. Όλοι, ανάλογα με τις δυνατότητές μας έμπρακτα, να ενδιαφερθούμε και να στηρίξουμε τις ομάδες εκείνες του πληθυσμού που χρειάζονται άμεση βοήθεια ακόμη και για την επιβίωση τους»

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα