Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:00

Μόνος πρώτος ο ΠΑΣ Πρέβεζα- Νίκησε 1-0 τον Απόλλων Πάργας

1754 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/12/2017, 9:37 μμ | 0 σχόλια

 

 

Πολύ δύσκολα, όπως καταμαρτυρά και το τελικό σκορ, έκαμψε την αντίσταση του Απόλλων Πάργας, ο ΠΑΣ Πρέβεζα. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση προήλθε από πέναλτι που κέρδισε ο Μιχάλης Ντέτσικας και εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Δημουλιάς. Από το γραφείο τύπου του ΠΑΣ Πρέβεζα, στάλθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου :

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλωνα Πάργας στο «Αθανασία Τσουμελέκα» για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το γκολ πέτυχε ο Δημουλιάς στο 69’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ Πρέβεζα (και την ταυτόχρονη ισοπαλία του ΑΟ Καρυάς μέσα στην έδρα του ΑΟ Παλαίρου) βρίσκεται μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.

 

 

Διαιτητής: Κωνσταντίνου

Βοηθοί: Λάζαρης-Πάτσης

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Πανταζής(81′ Χουλιάρας), Νίκου, Μουρεχίδης. Ντιό, Λεόπουλος, Τσάλας, Ντέτσικας(92′ Λιάσκος), Κατσούλας (53′ Δημουλιάς) , Μπόμπορης, Καρίπογλου(84′ Τουργέλης)

Απόλλων Πάργας (Μουστάκας): Σκάρπος, Μαρκος Ν. (53′ Τσομπάι) , Μπιστιώλης, Ευαγγέλου(87′ Κιζιρογλου), Μάρκος Β., Goga (84′ Σερίφης), Ντίσιος, Παππάς, Γκιζγκιζγιάν (66′ Βέκιος), Βάσιος, Μηλιώνης.

Δήλωση Τάσου Αμάραντου

Την παρακάτω δήλωση έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάργας ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα Τάσος Αμάραντος:

“Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τους παίχτες και τον προπονητή για την προσπάθεια σήμερα της ομάδας, κερδίσαμε μια πολύ δύσκολη και καλή ομάδα, τον Απόλλωνα Πάργας. Μας λείπανε και δύο παίχτες, ο Δημουλιάς και ο Σκαμνέλος, αλλά όλα τα παιδιά δώσανε την ψυχή τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι κοντά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πυρήνα των οργανωμένων, τους Ιππόκαμπους, που είναι κοντά μας και μας στηρίζουν και εντός έδρας και εκτός έδρας.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι θέλουμε περισσότερο κόσμο κοντά μας. Είμαστε μια νέα διοίκηση, έχουμε κάνει μια καινούργια αρχή, έχουμε νέα παιδιά στη διοίκηση που διψούν για αυτό που θέλουν να κάνουν και αυτό που θα θέλαμε είναι να έρθει ο κόσμος ακόμη πιο κοντά μας. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο. Εμείς θα κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε για να στηρίξουμε την ομάδα, ήδη έχουμε στο πλάνο μας αν βρεθεί κάτι πολύ καλό να ενισχύσουμε την ομάδα τον Δεκέμβριο ώστε να μπούμε στη νέα χρονιά με ακόμη περισσότερα όπλα και να μπορέσουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα εκεί που θέλουμε να πάει ο ΠΑΣ Πρέβεζα, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αλλά θέλουμε ο κόσμος να έρθει κοντά μας.

Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα υγιή, σε υγιείς βάσεις, με σωστή διοίκηση απέναντι και στον κόσμο και στους χορηγούς και στους παίχτες και θέλουμε ο κόσμος να έρθει δίπλα μας. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει ανάγκη τον κόσμο του. Εμείς ξέρουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΣ Πρέβεζα ακούει για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, μαθαίνει για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, χαίρεται για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, αλλά αυτό που θέλουμε εμείς είναι να έρθει κοντά μας”.

Δήλωση Άγγελου Μπέκα

Την παρακάτω δήλωση έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάργας ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας:

“Είχαμε απουσίες σήμερα, μας έλειπε και ο Χρήστος ο Σκαμνέλος και ο Κώστας Δημουλιάς στο α’ ημίχρονο, αλλά νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Δείξαμε ότι το θέλαμε το ματς και θέλαμε να παραμείνουμε πρώτοι. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στους διαιτητές και στην αντίπαλη ομάδα. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και νομίζω στα σημεία ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια.

Υπάρχει στο μυαλό μας να κάνουμε δύο με τρεις μεταγραφές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πρέπει να βρούμε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα και αυτοί που θα έρθουν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλοί, καλύτεροι από τους ήδη υπάρχοντες. Η ομάδα χρειάζεται κάποιες προσθήκες, ειδικά στο 2ο ημίχρονο έβγαλε μια κούραση η οποία ήταν και φυσιολογική μετά από τόσους αγώνες. Μας απομένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Πλαγιά που είναι πολύ δυνατή έδρα. Θα πρέπει να πάμε κι εκεί, να δείξουμε χαρακτήρα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο και ειδικά τους Ιππόκαμπους. Μας βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και ευελπιστούμε ότι θα έρθει και περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Θέλουμε όλη την Πρέβεζα να αγκαλιάσει την ομάδα γιατί κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί και θέλουμε να ξαναδημιουργήσουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα που ονειρευόμαστε όλοι”.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα