Σάββατο, 31/07/2021 | 18:27

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ –ΠΟΡΕΙΑ της «συνέλευσης συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας»

847 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/12/2017, 12:31 μμ | 0 σχόλια

 

 

Τη Πέμπτη 14 Δεκέμβρη στις 10:30 π.μ κορυφώθηκαν οι πολύμορφες δράσεις της «συνέλευσης συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας».

Μετά από εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς της πόλης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση τη μέρα της απεργίας μπροστά στον ΟΤΕ.

Στη συγκέντρωση καταγγέλθηκε η επίθεση παρακρατικού μηχανισμού αποτελούμενη από μπράβους σε βάρος της απεργιακής συγκέντρωσης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και πρωτοβάθμιων σωματείων έξω από το σούπερ – μάρκετ MARKET IN. Τονίστηκε η ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλου του μνημονιακού μπλοκ.

 

Αμέσως μετά ακολούθησε πορεία στη κεντρική αγορά που κατέληξε στο υποκατάστημα της ΔΕΗ. Εκεί διαβάστηκε η ανακοίνωση του «ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ “ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”» ενάντια στην ιδιωτικοπόιηση της ΔΕΗ

 

Στο τέλος της κινητοποίησης φωνάχτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και αμέσως μετά αντιπροσωπεία των απεργών πήγε στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και φόρτωσε είδη ρουχισμού για τους πρόσφυγες στη Φιλιππιάδα τα οποία παραδόθηκαν  από μέλη του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

η γραμματεία

της «συνέλευσης συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας»

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα