Τετάρτη, 20/01/2021 | 22:20

Προσυνεδριακή σύσκεψη του Ν.Α.Ρ στην Πρέβεζα

587 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/11/2017, 9:48 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στη τελική φάση μπήκε η πορεία της οργάνωσης βάσης Πρέβεζας του Ν.Α.Ρ  προς το 4ο συνέδριο της οργάνωσης. Το Σαββάτο 18 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία παρουσιάστηκαν οι θέσεις του συνεδρίου από το μέλος του γραφείου της Πολιτικής Επιτροπής του Ν.Α.Ρ σ. Δραγανίγο Αντώνη. Στη συζήτηση  αναδείχτηκε το έλλειμμα μιας σύγχρονης κομμουνιστικής στρατηγικής και τακτικής και η αναγκαιότητα να καλυφθεί, αλλά και το πώς μπορεί να συμβάλλει το δυναμικό της μαχόμενης, της  αντικαπιταλιστικής και κομμουνιστικής  αριστεράς στο ζήτημα της επαναθεμελίωσης και της αντεπίθεσης του κομμουνιστικού κινήματος.

Στη συζήτηση αναδείχτηκε  η ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλίας διαλόγου και συσπείρωσης δυνάμεων για το σύγχρονο πρόγραμμα και κόμμα κομμουνιστικής απελευθέρωσης. Μια πρωτοβουλία που θα εξελίσσεται ταυτόχρονα με βήματα για την οικοδόμηση του πόλου μετώπου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς  με μεγάλο κεκτημένο σε αυτή τη κατεύθυνση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που πρέπει να ενισχυθεί,  σε συνδυασμό με τη μάχη για τη ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος.

Η προσυνεδριακή δράση της οργάνωσης βάσης του Ν.Α.Ρ θα συνεχιστεί με την ολοκλήρωση διακίνησης των θέσεων για το 4ο συνέδριο και την εκλογή των αντιπροσώπων που θα συμμετέχουν σε αυτό.

Νέο Αριστερό Ρεύμα (ΝΑΡ) για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

οργάνωση βάσης Πρέβεζας

συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα