Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:37

Γιώργος Καμίνης: Τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τους βολεύει η εκλογή μου

1552 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/11/2017, 12:53 μμ | 0 σχόλια

 

 

Για την υποψηφιότητά του στις εκλογές για την Κεντροαριστερά μίλησε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμίνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε: “Η δική μου υποψηφιότητα εγγυάται τη δημιουργία μιας μεγάλης παράταξης.που θα εμποδίσει ψηφοφόρους μας να πάνε προς τη ΝΔ αλλά και να φέρει πίσω απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλουν να γυρίσουν σε αυτό που συμβολίζει το παλιό ΠΑΣΟΚ. Βλέπω ότι αυτό το έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το καταγγέλλω ότι διακινούν διαρκώς φήμες ότι εγώ έχω κάνει από τώρα συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ ή με τη ΝΔ. Τα διαψεύδω κατηγορηματικά. Τα διακινούν γιατί η υποψηφιότητά μου τους απειλεί”.

Ο κ. Καμίνης επισήμανε επίσης ότι: “Είμαστε συνιδρυτές της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που θα ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό. Τους βλέπω ότι φοβούνται και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους βολεύει μια υποψηφιότητα όπως η δική μου. Τους λέω ότι δεν θα τους περάσει, να σταματήσουν να διακινούν αυτές τις ανοησίες. Εγώ πάω να ενώσω την παράταξη και όπως νίκησα δυο φορές στο Δήμο Αθηναίων, την πρώτη φορά τη ΝΔ και τη δεύτερη τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι εγγυώμαι ότι επιτέλους έναν κατακερματισμένο και μικρό χώρο θα τον ενώσουμε και θα τον κάνουμε δεύτερη πολιτική δύναμη στη χώρα. Κι αυτό να το χωνέψουν”.

Τέλος σχετικά με το άρθρο στήριξης προς το πρόσωπό του, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη σε κυριακάτικη εφημερίδα δήλωσε:”Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί παροτρύνει τον κόσμο να προσέλθει να ψηφίσει την επόμενη Κυριακή και να με προτιμήσει”.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα