Πέμπτη, 25/02/2021 | 01:13

Συνάντηση για τα κρηπιδώματα του Λιμανιού της Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών

985 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/10/2017, 4:39 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση με τον  Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών  κ. Γεώργιο  Δέδε   για θέματα που αφορούν τον Δήμο της Πρέβεζας είχε κατά την διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στην Αθήνα  ο   Δήμαρχος Χρήστος Μπαϊλης.

Ο κ.  Μπαϊλης  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας  Ευάγγελο Συγκούνα , έθεσε υπόψη του κ. Δέδε    την μελέτη που έχει εκπονήσει η τεχνική υπηρεσία  του Δήμου  για την  επισκευή των κρηπιδωμάτων ολόκληρου του  παραλιακού μετώπου (προυπολογισμού 1.200.000 ευρώ)  και ζητήθηκε   η συνδρομή  του Υπουργείου για την χρηματοδότηση του έργου.

Ο κ .Δέδες    εξέφρασε την θετική  του άποψη για το συγκεκριμένο έργο   αποδεχόμενος την σπουδαιότητά του  σε ότι αφορά την αναβάθμιση αλλά και την λειτουργικότητα της παραλιακής ζώνης  της Πρέβεζας.

Θετική επίσης ήταν η ανταπόκριση του  κ. Δέδε στο αίτημα για χρηματοδότηση του Δήμου με το ποσό των 200.000 ευρώ προκειμένου  να    υλοποιηθεί το έργο σηματοδότησης  των επικίνδυνων σημείων του πολεοδομικού ιστού της   πόλης.

Τέλος έγινε συζήτηση για την ανάγκη σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνια  Οδό  και την Εγνατία – που   αποτελεί  πάγιο αίτημα της  τοπικής κοινωνίας -προκειμένου να προκύψουν τα μεγαλύτερα δυνατά ωφέλη  για την περιοχή  με την  άμεση πρόσβαση στους δύο μεγάλους αυτούς οδικούς άξονες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα