Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:31

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον Χριστόφορο

1278 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/10/2017, 6:05 μμ | 0 σχόλια

Δράση βοήθειας για τον 5χρονο Χριστόφορο, ο οποίος έχει διαγνωστεί με Διάχυτο Γλοίωμα Γέφυρας Εγκεφάλου (DIPG- καρκίνος εγκεφάλου) διοργανώνει ο Φάρος Ζωής (Σύλλογος υποστήριξης οικογενειών με άτομα που νοσούν από σοβαρές ασθένειες).

To DIPG δεν χειρουργείται παγκοσμίως και οι συμβατικές θεραπείες δεν έχουν αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή ο μικρός Χριστόφορος βρίσκεται με την οικογένειά του σε εξειδικευμένο κέντρο του Μεξικού για να ακολουθήσει σειρά θεραπειών απέναντι σε αυτό το σπάνιο είδος καρκίνου.

«Είμαστε στην δύσκολη θέση να βρισκόμαστε σε μία μακρινή ξένη χώρα έχοντας καλύψει οικονομικά μόνο τις τέσσερις από τις πολλές θεραπείες του παιδιού μας ενώ αδυνατούμε ως οικογένεια να του παρέχουμε την συνέχιση των θεραπειών του γιατί τα έξοδα τους είναι για εμάς τεράστια (350.000 € )…Παρακαλούμε να γίνετε και εσείς σύμμαχοί του!» γράφουν οι γονείς του, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος και Αναστασία Βασκούδη σε ανάρτησή τους στη σχετική σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook, όπου περιγράφουν το δράμα της οικογένειας, αλλά και την αισιοδοξία που τους διακατέχει για τη μάχη για τη ζωή που δίνει το παιδί τους. «Πιστεύουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας ότι ο Χριστόφορος μας θα γράψει ιστορία ενάντια στο DIPG τον επιθετικό αυτό παιδικό όγκο εγκεφάλου και θα εμπνεύσει πολλά άλλα παιδάκια. Θα βγεί νικητής!».

 

https://www.facebook.com/pg/teamchristoforos/videos/

 

«Το αγγελούδι μας ανταποκρίνεται πολύ καλά στις πρώτες θεραπείες του. Ο όγκος έχει σταματήσει να διογκώνεται και σταδιακά νεκρώνει» υπογραμμίζουν.

Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν, μπορούν να το κάνουν στον διαθέσιμο λογαριασμό στην Πειραιώς (IBAN GR78 0171 1730 0061 7314 1772 841 BIC: PIRBGRAA) γράφοντας αιτιολογία «ΔΩΡΕΑ».

Το γκρουπ στο Facebook με τίτλο “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον Χριστόφορο” ΕΔΩ!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα