Πέμπτη, 05/08/2021 | 01:02

Λαμπρή τελετή βράβευσης ξενοδοχείων της Πάργας, από την APOLLO

1222 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/07/2016, 6:10 μμ | 0 σχόλια

Η Πάργα είναι συνώνυμο του τουρισμού και στην Apollo πλέον το γνωρίζουν καλά, από τις υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών, των Παργινών επιχειρηματιών και δη των Ξενοδοχείων της Πάργας.

Σε μία σεμνή τελετή ο παγκόσμιος τουριστικός Κολοσσός Apollo βράβευσε τα ξενοδοχεία που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους Σκανδιναβούς Τουρίστες που επισκέφθηκαν την πανέμορφη, πολύχρωμη και γραφική Πάργα το 2015.

Η τελετή έλαβε χώρα στο  Boutique Hotel Villa Rosa στην Παραλία Κρυονέρι την Πέμπτη 30  Ιουνίου 2016 και όλοι οι ξενοδόχοι που φιλοξενούν τουρίστες από την Apollo, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και Ιδιοκτήτης του Parga Beach Resort κ. Στράτος Ιωάννου κ.α

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ.Roger Jarkell  Senior Contracting Manager της Apollo στην περιοχή της Πρέβεζας, ενώ παρουσιάστηκαν συγκριτικά στοιχεία της τουριστικής κίνησης τις περιόδους 2015 και 2016.
Οι Σκανδιναβοί τουρίστες βαθμολόγησαν με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τα ξενοδοχεία της Πάργας, αφού ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες τους.Κατά την διάρκεια της παρουσίασης τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι Σκανδιναβοί τουρίστες προτιμούν κάθε χρόνο την Πάργα για την ασφάλεια και την φιλοξενία που τους αποπνέει η περιοχή αλλά και για τα οικονομικά πακέτα διακοπών.Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα