Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:38

Πρόσκληση στον ΠΑΣ Πρέβεζα να βρεθεί ως εξωτερικός παρατηρητής στο 19o Milano Football Festival

1737 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/01/2018, 2:23 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα, να συγκροτήσει ένα σύλλογο που θα αποπνέει «υγεία» και θα αποτελέσει και πάλι το καμάρι της πόλης, εντάσσονται και συγκεκριμένες ενέργειες που γίνονται σε επίπεδο επικοινωνίας και football management.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ΠΑΣ Πρέβεζα η πρόσκληση που δέχθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από τον κ. Luciano Langione, γενικό διευθυντή του Milano Football Festival να βρεθεί εκπρόσωπος της ομάδας ως εξωτερικός παρατηρητής στο 19o Milano Football Festival στην Ιταλία (29 Μαρτίου-1 Απριλίου).

Το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό festival, εκτός από το τουρνουά τμημάτων υποδομής συλλόγων από όλο τον κόσμο, αποτελεί «παρέλαση» εκπροσώπων ομάδων, manager και όσων έχουν σχέση με το πως χτίζονται ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίοι και ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτό που αποκαλείται «οικονομία του ποδοσφαίρου» και σύγχρονος τρόπος ανάπτυξης ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Αναμφίβολα η πρόσκληση και μόνο σε ένα τέτοιο event αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο κ. Luciano Langione αποτελεί ένα από τα στελέχη της Accademia Internazionale Calcio, ακαδημία ποδοσφαίρου του Μιλάνο που διοργανώνει το event, που αποτελεί ουσιαστικά «παρακλάδι» της μεγάλης Ίντερ.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα