Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:35

«Παράλληλα των μύθων» στο Καμπέρειο Θέατρο

1995 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/01/2018, 4:53 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με την εκδήλωση «Παράλληλα των μύθων», όπου θα παρουσιαστούν λογοτεχνικά κείμενα και βιβλία που διατρέχουν μύθους και παραμύθια αγγίζοντας με μοναδική ευαισθησία σύγχρονα ζητήματα της κοινωνίας, συνεχίζονται οι «Λογοτεχνικές Γέφυρες» που διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση «Παράλληλα των μύθων» θα γίνει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 8.00 μ.μ., στο «Καμπέρειο» Θέατρο. Ομιλητές θα είναι οι συγγραφείς Θωμάς Κοροβίνης και Μιχάλης Μακρόπουλος, ενώ θα συμμετέχουν οι μαθητές του Λυκείου Ελεούσας. Προλογίζει και συντονίζει η συγγραφέας Νεκταρία Ζαγοριανάκου.

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων με τις τέσσερις αυτές ξεχωριστές εκδηλώσεις για τη λογοτεχνία και την ποίηση, χτίζει «γέφυρες» με το ΤΕΙ Ηπείρου, το Πανεπιστήμιο, τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το κοινό της πόλης.

Οι «Λογοτεχνικές Γέφυρες» θα συνεχιστούν στις 29 Ιανουαρίου με την εκδήλωση «Μέσα από ευρυγώνιο φακό» και θα ολοκληρωθούν με την εκδήλωση «Η λογοτεχνία ανοίγει την αυλαία. Λογοτεχνικά κείμενα στο θέατρο», στις 23 Απριλίου.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα