Τρίτη, 19/03/2024 | 07:54

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας : Ημερίδα σε συνεργασία με EXPEDIA , TRIVAGO και  GTP 

1562 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/01/2018, 3:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με την έναρξη της νέας χρονιάς 2018 , η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας θα προβεί στην ακόλουθη δράση για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος και την επιμόρφωση των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων και του προσωπικού αυτών.

Η συγκεκριμένη δράση αφορά στην συνεργασία με τους παρόχους EXPEDIA , TRIVAGO και  GTP οι οποίες είναι εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς , όπου προβάλλουν αλλά και προωθούν τα καταλύματα της Περιφέρειάς μας και την περιοχή μας με σκοπό την αύξηση των κρατήσεων.

Η ημερίδα αυτή έχει οριστεί για την Τετάρτη 31/01/2018 και ώρα 17:00 στην Αίθουσα Συνεδρίου του Ξενοδοχείου Margarona Royal στην Πρέβεζα , όπου και η συμμετοχή όλων των ξενοδόχων  και των Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων κρίνεται απαραίτητη. Από τις 12:00 – 17:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και εγγραφές σε όποιο κατάλυμα δεν έχει εως σήμερα συνεργασία μαζί τους. Από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων αλλά και από τους παραπάνω παρόχους θα προσκληθούν τα μέλη της Νέας Ένωσης Π.Ε. Πρέβεζας , τα μέλη των Συλλόγων Ενοικιαζομένων Δωματίων Π.Ε. Πρέβεζας αλλά και οι Ενώσεις Ξενοδόχων Ιωαννίνων , Θεσπρωτίας , Άρτας , Αιτολοακαρνανίας και οι Σύλλογοι ενοικιαζομένων δωματίων των αντιστοίχων Νομών.

 

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα