Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:27

Παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που εντάχθηκαν στο ρόστερ του ΠΑΣ Πρέβεζα και του νέου εφόρου ομάδας

1772 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/01/2018, 5:54 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα καλωσορίζει στην οικογένεια του ΠΑΣ Πρέβεζα τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποκτήθηκαν από το σύλλογο κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και παρουσιάζει τους:

Βασίλειο Τριάντο (32 ετών).

Ο Βασίλης Τριάντος φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα των ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕ Γιάννινα, Αναγέννησης Άρτας, Βέροιας, Εθνικού Φιλιππιάδας, Βύζαντα Μεγάρων, Αστέρα Μαγούλας, Καλαμάτας και ΑΕ Καραϊσκάκης. Τελευταία του ομάδα ο Πανλευκάδιος. Αγωνίζεται στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή.

 

Άντρι Ρούγκι (28 ετών).

Ο Άντρι Ρούγκι πέρασε από αρκετές ομάδες του αλβανικού πρωταθλήματος, με τελευταίο «σταθμό» την KF Butrinti Sarandë. Αγωνίζεται στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής και την επίθεση.

Χρήστο Μήτσιο (21 ετών).

Ο Χρήστος Μήτσιος είναι τερματοφύλακας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Οπούντιο Μαρτίνου, Μαραντοχώρι και Θρίαμβο Λούρου.

Γιάννη Καραμούτσιο (17 ετών).

Ο Γιάννης Καραμούτσιος αγωνίζεται στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή. Προέρχεται από τον ΑΟ ΡΙΑ.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές δηλώνουν πως είναι τιμή τους που φορούν τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα και πως θα δώσουν το 100% για να πανηγυρίσουν επιτυχίες με τη νέα τους ομάδα.

Στο μεταξύ ο ΠΑΣ Πρέβεζα ανακοινώνει και το νέο έφορο της ομάδας. Το νέο αυτό πόστο αναλαμβάνει ο 32χρονος Γιώργος Λαμπρακούλης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα