Πέμπτη, 25/04/2024 | 11:37

Διπλό τίτλου για τον ΠΑΣ Πρέβεζα- επιβλήθηκε με 2-1 επί του Θριάμβου στο Λούρο

1793 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/01/2018, 5:04 μμ | 0 σχόλια

 

Ήταν μια νίκη που η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα, επιζητούσε και η νίκη αυτή έχει μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς τι συνέβαινε όλη την εβδομάδα, μετά τον αγώνα με την Πλαγιά. Σε κάθε περίπτωση, μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα, επί ενός άξιου και δυνατού αντιπάλου ο ΠΑΣ Πρέβεζα, πήρε το τρίποντο της νίκης που σημαίνει πολλά! Πρώτ’ απ’ όλα είναι ένα σημαντικό διπλό από αυτά που σου δίνουν πρωτάθλημα, δεύτερον, η ομάδα ξαναβρίσκει τη ψυχολογία του νικητή ενώ επέρχεται και ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

 

Φυσικά το πρωτάθλ ημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, όμως ο ΠΑΣ Πρέβεζα, κατάφερε και έκανε ένα δυνατό restart σε σημείο που η Εβδομάδα της Πλαγιάς, να θυμίζει μια άσχημη παρένθεση, στη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Όλα κύλησαν άψογα και από εδώ και στο εξής αυτό που μένει στον ΠΑΣ Πρέβεζα, είναι να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Η εμπειρία των παικτών του ΠΑΣ Πρέβεζα, το αγωνιστικό της πρόσωπο και οι προσθήκες, σε συνδυασμό με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, όλα μαζί, μπορούν να πετύχουν το πολυπόθητο, την πρωτιά και την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 1-2

Σκόρερ: 29’ Κατσούλας, 50’ Δημουλιάς – 54’ Πάνου

Κόκκινη: 83’ Νίκου (2η κίτρινη)

Δοκάρια: 68′ και 70′ Καζούκας (οριζόντιο)

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Γκαρτζονίκας

Θρίαμβος Λούρου (Μπαλάφας): Παναγιωτίδης, Σάκκος (88’ Καρπούζος), Τζιάκος, Πάνου, Κατσαντώνης (46’ Γκούρας), Κολιός Π., Μπρούβας, Χαλάστρας, Κώστας, Γεωργίου, Κολιός Γ.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Πανταζής, Νίκου, Λεόπουλος, Ντιό, Τριάντος, Κατσούλας (61’ Τσάλας), Σκαμνέλος, Ντέτσικας (75’ Καρίπογλου), Δημουλιάς, Καζούκας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Άγγελος Μπέκας (προπονητής ΠΑΣ Πρέβεζα)

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς μετά το λάθος που έγινε στην Πλαγιά. Ρίξαμε όλο το βάρος στην ψυχολογία των παιδιών, να μπορέσουν τα παιδιά να το ξεπεράσουν. Έχουν κάνει μεγάλο αγώνα μέσα στο γήπεδο και χάσαμε 3 βαθμούς στα χαρτιά. Βρήκαμε το σθένος. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε. Ίσως ήταν και λίγο φυσιολογικό αυτό. Αλλά πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από το Θρίαμβο Λούρου και νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια.

Η προσθήκη του Βασίλη Τριάντου μας βοηθά πολύ, όπως και οι προσθήκες όλων των παιδιών. Ο Τριάντος έχει παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Με την εμπειρία και το ήθος του βοηθά πολύ την ομάδα. Το είδατε και σήμερα. Και ο Μήτσιος είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και ο Άντρι, ομογενής από την Αλβανία, επίσης είναι πολύ καλός παίκτης. Τον είχαμε και το καλοκαίρι μαζί μας στην προετοιμασία. Ξέραμε ποιους παίκτες θέλαμε. Θα μας βοηθήσουν τα παιδιά που ήρθαν και θα έχουμε έναν ανάλογο δεύτερο γύρο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ σήμερα και να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, τους διαιτητές, αλλά και στους αντιπάλους μας για την προσπάθειά τους».

Γιάννης Καζούκας (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ Πρέβεζα)

«Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτό που θέλαμε και έπρεπε. Τα δώσαμε όλα. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη καλύτερα παιχνίδια. Όλα τα παιδιά είναι σε θέση να παίξουν και να προσφέρουν. Έχουμε να δώσουμε περισσότερα. Για τα δοκάρια που είχα να πω ότι δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω μόνο στη δουλειά. Αν δουλεύεις σκληρά θα ανταμειφθείς. Είναι το δεύτερο ματς που παίζω από την αρχή. Πιστεύω ότι αν συνεχίσω και με αυτό το ρυθμό θα πετύχω περισσότερα γκολ.

Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω στην ομάδα και τις δυνατότητές της».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα