Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:58

Υπουργείο Εσωτερικών: Έκτακτη ενίσχυση 300.000 ευρώ στον Δήμο Πρέβεζας.

1377 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/12/2017, 9:25 μμ | 0 σχόλια

 

 

Από το γραφείο του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, μας ήρθε το ακόλουθο δελτίο τύπου, το οποίο πιστοποιεί ότι ο βουλευτής έδρασε αστραπιαία μετά τις ζημιές στο δήμο Πρέβεζας, από τις πλημμύρες και εξασφάλισε από το υπουργείο εσωτερικών το ποσό των τρακοσίων χιλιάδων ευρώ. Δεν πέρασαν παρά …τρεις (!!!) μέρες και εξασφαλίστηκε το συγκεκριμένο ποσό! Το Δελτίο τύπου έχει ως εξής :

Στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης, από την πρωτοφανή βροχόπτωση, στον  Νομό Πρέβεζας, ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος, χωρίς καθυστέρηση, στο αίτημα που υπέβαλε ο Δήμος Πρέβεζαςενέκρινε, εκτάκτως, οικονομική ενίσχυση ύψους 300.000 ευρώ.

Με αυτά τα χρήματα θα καλυφθούν άμεσα και, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι πρώτες ανάγκες στα δίκτυα και τις υποδομές του Δήμου Πρέβεζας, που επλήγη από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Ειδικότερα, η έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Πρέβεζας θα υλοποιηθεί με χρέωση του λογαριασμού του υπουργείου Εσωτερικών: «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα