Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:47

Πρέβεζα : Ο Γιώργος Νάσσης, υποψήφιος της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας, μας συστήνεται

2740 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/12/2017, 12:11 μμ | 0 σχόλια

 

 

Γεννήθηκα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας και στη συνέχεια σε ιδιωτική Σχολή Καλών Τεχνών στην Πάτρα. Είμαι έγγαμος και έχω δύο παιδιά.
Εργάστηκα στην οικογενειακή επιχείρηση για 12 χρόνια, με αντικείμενο την εμπορία, επεξεργασία και τοποθέτηση τζαμιών – κρυστάλλων μέχρι το 2006, οπότε και σύστησα την ατομική επιχείρηση με επωνυμία Γεώργιος Δημ. Νάσης. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της εμπορίας, κατεργασίας και ειδικών κατασκευών κρυστάλλων στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.
Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Διαιτητής Βόλεϊ ΣΥΔΠΕ.
Συμμετέχω ενεργά σε οργανωμένες ενέργειες για την προάσπιση των δικαιωμάτων των επιχειρήσεων και έχω παρακολουθήσει αρκετές ημερίδες και σεμινάρια για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.
Στις εκλογές του Επιμελητηρίου στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2017 είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, γιατί θεωρώ ότι η μακρόχρονη ενασχόλησή μου ως ελεύθερος επαγγελματίας στον εμπορικό τομέα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έκφραση των αναγκών της αγοράς ανεξαρτήτως χρώματος και κομματικής στήριξης.
Ζητώ από τους συναδέλφους στον εμπορικό τομέα την στήριξή τους στο πρόσωπό μου για τη δυναμική εκπροσώπηση του εμπορικού κλάδου.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα