Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:36

ΗΠΑ: 17χρονος νεοναζί σκότωσε τους γονείς της κοπέλας του επειδή ήθελαν να τον χωρίσει η κόρη τους

1342 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/12/2017, 5:03 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ένας 17χρονος νεοναζί από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι δολοφόνησε τους γονείς της κοπέλας του επειδή αυτοί ήθελαν η κόρη του να τον χωρίσει. Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει/

Ο Scott Fricker, 48 ετών και η σύζυγός του Buckley Kuhn-Fricker, 43 δέχθηκαν πυροβολισμούς και έπεσαν νεκροί στο σπίτι τους στο Ρέστον της Βιρτζίνια, την Παρασκευή, σύμφωνα με την αστυνομία της επαρχίας του Φέρφαξ. Ο έφηβος, που δεν κατονομάστηκε λόγω του νεαρού της ηλικίας του, πυροβόλησε του Frickers αφού εισέβαλε στο σπίτι τους. Η αστυνομία αναφέρει επίσης ότι έφηβος αυτοπυροβολήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο νεαρός έβγαινε με την έφηβη κόρη των Fricker, αλλά οι γονείς της κοπέλας ασκούσαν πιέσεις να χωρίσουν. Η μητέρα του θύματος μιλώντας στο ABC 7 δήλωσε ότι η κόρη της προσπάθησε να χωρίσει τους έφηβους επειδή θεωρούσαν το αγόρι επικίνδυνο και υπέρμαχο της λευκής φυλής.

«Είχαν στραμμένη την προσοχή τους πάνω της και αποδοκίμαζαν το γεγονός ότι περνούσε χρόνο μαζί του», είπε η μητέρα του θύματος.

Σύμφωνα με την Washington Post, το ζευγάρι είχε ενημερώσει και τον διευθυντή του λυκείου στο οποίο φοιτούσε ο έφηβος σχετικά με τις αναρτήσεις που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα και τον αποκάλεσαν «ανοιχτό νεοναζί» σε μηνύματα προς φίλους.

Σύμφωνα με την Post, η μητέρα είχε επισημάνει αναρτήσεις στις οποίες ο νεαρός επαινούσε τον Χίτλερ, υποστήριζε ναζιστικά βιβλία και απηύθυνε κάλεσμα για «λευκή επανάσταση».

Μάλιστα σε ένα email της Kuhn-Fricker που έχει στην κατοχή της η Post, αυτή έγραφε ότι θα αισθανόταν άσχημα να κάνει αναφορά εναντίον του αν η ηλεκτρονική του παρουσία ήταν ενός κανονικού έφηβου «αλλά είναι ένας τέρας και δεν λυπάμαι τέτοιους ανθρώπους». «Έκανε αυτές τις επιλογές. Σκορπίζει μίσος», έγραψε επίσης.

Το έγκλημα σημειώθηκε στις 5 πμ το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) όταν το ζευγάρι άκουσε έναν θόρυβο από το δωμάτιο της κόρης τους και εντόπισαν μέσα σε αυτό τον έφηβο. Τότε εκείνος πυροβόλησε εναντίον τους και τους σκότωσε και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε. Στο σπίτι βρίσκονταν ακόμα 4 μέλη της οικογένειας από τα οποία δεν τραυματίστηκε κανένα.

Ο νεαρός νοσηλεύεται φρουρούμενος και σύμφωνα με την αστυνομία τα εντάλματα θα επιδοθούν ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα