Πέμπτη, 18/04/2024 | 12:37

Έχασε στο τζόγο 1.000 ευρώ και σκηνοθέτησε ληστεία

1504 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/12/2017, 1:03 μμ | 0 σχόλια

 

 

Άλλη μια περίπτωση «μαϊμού» ληστεία εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην Καλαμπάκα, με δράστη έναν 37χρονο ο οποίος έχασε σημαντικό ποσό παίζοντας στοίχημα και, για να αποφύγει τους οικογενειακούς καυγάδες, σκέφτηκε να καταγγείλει ότι του το έκλεψαν!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στους αστυνομικούς το απόγευμα της Πέμπτης, δύο άγνωστοι τον πλησίασαν ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο της Καλαμπάκας, τον ακινητοποίησαν και τον υποχρέωσαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του, απειλώντας ότι θα τον χτυπήσουν. Όπως είπε, οι δράστες του άρπαξαν 1.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί εντόπισαν πολλά κενά στην ιστορία που τους είπε ο 37χρονος, ο οποίος υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις στις νέες καταθέσεις που του πήραν. Τελικά, το ίδιο βράδυ αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι είχε σκηνοθετήσει την ληστεία επειδή είχε χάσει τα 1.000 ευρώ στον τζόγο! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Πηγή: protothema.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα