Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:27

Συνελήφθησαν δύο άτομα- διέπραξαν κλοπές σε σπίτια ηλικιωμένων σε Άνω Δεσποτικά και Αμμουδιά Πρέβεζας

1436 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/11/2017, 11:53 πμ | 0 σχόλια

 

Συνελήφθησαν, χθες (22-11-2017) το μεσημέρι στον Αρχάγγελο Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπές.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους που αναζητείται, χθες το πρωί, εισήλθαν με το πρόσχημα της πώλησης οπωροκηπευτικών προϊόντων, σε δύο σπίτια ηλικιωμένων στα Άνω Δεσποτικά και στην Αμμουδιά Πρέβεζας και με τη μέθοδο της απασχόλησης τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά.

Ακολούθησαν επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι στον Αρχάγγελο Πρέβεζας οι δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα, ως μέσο τέλεσης των κλοπών και διαφυγής τους.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα